vENiZE Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 (edytowane) Witam Niedługo gwiazdka, czas prezentów itp. Ale do rzeczy... Muszę wybrać jakąś niedrogą grę dla chłopaka w wieku 10 lat. Z tego co widziałem zagrywa namiętnie w Pokemony i Simsy. Od razu pomyślałem - Viva Pinata. Jednak demka nie ma skąd ściągnąć (w wersji PC oczywiście), a obawiam się czy przypadkiem nie jest to uspokajacz dla chorych na raka mózgu (tzw. gra do lat 3). PS. Tylko nie piszcie, że jeszcze przed pierwszą komunią najlepszym prezentem jest (ahh moje ulubione z PSX-a, miałem wtedy dokładnie 7 lat) Silent Hill, Resident Evil czy Tenchu, albo Tekken. Wiem, wiem - to są właśnie najlepsze gry dla takiego dzieciaka, dają odpływ emocjom, a na hardzie przyspieszają poszerzanie się zakól na głowie, ale... to nie przejdzie i tyle ;) @ Dziękuję za odpowiedź :) Edytowane 16 Grudnia 2007 przez Vidi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 To chyba bardziej dla dziewczynki ale jak gra w pokemony i simsy to mu sie spodoba na pewno. Gra jest bardzo kolorowa i miala swietna lokalizacje przynajmniej na x360. Przy okazji nauczy sie czegos o ekosystemie i roznych zwierzakach. Tylko powiedz mu ze zwierzeta prawdziwe nie sa wypelnione slodyczami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 Tylko powiedz mu ze zwierzeta prawdziwe nie sa wypelnione slodyczami ;) Dobra uwaga. :D Przyznam szczerze, że sam bym w to z przyjemnością zagrał bo uważam, że i oko cieszy. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 (edytowane) Z tego co widziałem na Gry-OnLine gra jest tylko po angielsku :/ Czy istnieje możliwość eksportu spolszczenia z wersji na X360? Mam na myśli, czy wersja na PC i X360 jest "poskładana" z tych samych plików tekstowych i dźwiękowych? @ Też myślałem nad tym :D ale ja tylko mam polecić jakąś grę na pc ;) Edytowane 16 Grudnia 2007 przez Vidi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 wez mu kup zegarek czy rowerek.... qrde on ma 10 lat a Ty juz go do pc przyzwyczajasz ;) potem bedzie siedzial przed monitorem jak my ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 Wiadomo jak odpalić viva piniata w naszym ojczystym języku na anglojęzycznej viście? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 Próbowałeś w rejestrze szukać jakiegoś klucza od tego odpowiedzialnego? Gdzie szukać, to pewnie wiesz. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 No nie ma tam na mój gust nic pomocnego, może coś trzeba dopisać? Nie mam pojęcia. :wink: System z lokalizacją na "Polish". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...