KOLA.K Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 (edytowane) Którą z poniższych kart Palita wybrać (może ktoś z nimi miał doczynienia , jakieś testy) ??? 1. karta 2.karta 3.karta Proszę o pomoc w wyborze ewentualnie inne propozycję. Edytowane 15 Grudnia 2007 przez KOLA.K Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 2 i 3 to to samo. Brałbym Palita ze zmienionym chłodzeniem bo cichszy, a podobniez kreca sie calkiem niezle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOLA.K Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 2 i 3 to to samo. Brałbym Palita ze zmienionym chłodzeniem bo cichszy, a podobniez kreca sie calkiem niezle. Już zmieniłem 3 to Palit w wersji Super Sonic z fabrycznym oc ale czy warto ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qamca Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 (edytowane) eeeeee.... nie wiem jak to dokładnie jest bo darza się że patrze i nie widzę, ale czym różni się karta 2 od 3? bo jak na moje to to to samo... a karta 1 od karty 2 (i 3) wg specyfikacji na stronie którą podałeś różnią się tylko chłodzeniem... (i nieznacznie ceną i jedna ma dostawe w 24h a druga nie) jedyne co pozostaje, to rozstrzygnąć które z chłodzeń jest lepsze (oczywiście cena nie musi mieć nic do rzeczy) Poszukaj w necie, może są podobne, ale różnie głośne... albo podobnie głośne a różnie wydajne... ja na chłopski rozum powiedziałbym, że wydajniejsze będzie chłodzenie w karcie 1 (bo teoretycznie powinno wymuszać przewiew przez pamięci karty, czego nie ma w karcie 2 (i 3), no ale możliwe że się mylę i w takim wypadku proszę o sprostowanie osób bardziej rozeznanych. EDIT: po uaktualnieniu linka teoretycznie lepszy jest ten supersonic bo ma podkręcone taktowania.... chociaż możesz kupić tego bez fabrycznego oc, i spróbować go podciągnąć do tego poziomu sam, zaoszczędzając te parę zł. Edytowane 15 Grudnia 2007 przez qamca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazejj Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 Warto, ale ja bym się bardziej martwił czy mają na magazynie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...