PolandMET Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 (edytowane) Czy na 2008 planuje sie jakies imprezy tak jak bylo to jakis czas temu ? Jakis konkurs na najlepsza modyfikacje czy cos ? Są jakies serwisy netowe tylko o modyfikacjach ? Zagraniczne ? Gdzie by sie mozna pochwalic swoim modem ? Jakies gazety czy cos ? :D Edytowane 25 Lutego 2010 przez PolandMET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 (edytowane) delete Edytowane 26 Lipca 2012 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 www.bit-tech.net i wiele wiele innych (wystarczy uzyc google.pl) konkursy sa na targach: -Gdansk Oc&moders (wakacje) -inne targi komputerowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arrakis Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Powoli szykuja sie kolejne targi techniki komputerowej w Lublinie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grondo Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 A to ? http://www.targi.pc-tuning.pl/ Calkiem porzadna impreza. Mozna nawet cos porzadnego wygrac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 w Krakowie też będą w kwietniu 13-14 albo jakoś tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 12 i 13 kwietnia. Chociaż ja coś słyszałem, że impreza w Krakowie ma się nie odbyć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Z tych w Lublinie (które były pierwsze) byłem bardzo zadowolony. Zawiodłem się strasznie na tych OC&Moders w Gdańsku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Witam. Odswierze temat. Gdzie by sie polansowac ze swoim malenstwem poza Allekomp ???? Moze i co wygrac hihihi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...