boxer Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 (edytowane) Cześć mam prośbe żebyście mi doradzili w wyborze myszki za ok 100 zł. Musi byc bezprzewodowa i laserowa. Zastanawiam sie nad kupnem myszki Trust MI-7700R lub MI-7750R SpykerF1. http://www.trust.com/products/default.aspx...&item=15206. Nic w tej cenie lepszego nie znalazłem. Czy miał juz ktos może te myszki , czy nie ma z nimi problemu , nie psuja się, kursor nie znika itp. Myszka ma służyc do codziennego użytku + do grania na podkładce CorePad Eyepad S (materiał) lub Sharkoon Xurface (teflon) bo takie posiadam. Edytowane 17 Grudnia 2007 przez boxer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forrestal Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 A dlaczego to "musi" byc laserowa? Optyczne sprawiaja duzo mniej problemow jak narazie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Bo mam już jedną optyczno-radiową i chciałem przejść na cos lepszego . Optyczne sprawiaja duzo mniej problemow jak narazie.co chciałes przez to powiedzieć , ja słyszałem że laser jest lepszy, ale że tak powiem średnio się znam na myszkach i byłbym wdzięczny za wyjaśnienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Chyba wiadomo dlaczego było źle - radiówki generalnie nie należą do zbyt dobrych myszek, chyba że najdroższe modele Logitecha. Bierz porządną myszkę optyczną - są lepsze, w dodatku nie sprawiają tyle problemów co lasery (brak akceleracji wstecznej, działają na praktycznie każdej powierzchni). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 (edytowane) A może <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> A4 Tech X750BF laserowa http://www.allegro.pl/item283257356_x_750_..._slizgacze.html juz przeboleję powrót do kabla (znów po 4 latach :sad: ) chyba bo te Trusty trudno dostępne są jakoś. Tylko denerwuje mnie w tym A4Techu ten podświetlany :ciachlany błyskający przycisk do zmiany dpi , da się to jakos wyłaczyć z poziomu sterów. Dobry to będzie wybór, 2500dpi da mi wiekszy komfort na monitorze 22' w rodzdziałce 1680x1050??? ...czym sie różnią myszki A4Tech X-718BF - X750BF poza dpi , który laser jest lepszy ten w x718 czy w x750. Niemogłem znaleźć info na ten temat. Która będzie lepsza do gier. ...a i jeszcze cos takiego znalazłem X755FS nowsze są z laserem 2000dpi takim jak w 718BF chyba. Ta mi sie najlepiej podoba co myślicie??Będdzie dobra. http://www.allegro.pl/item283458862_x_755_...fs_2000dpi.html Edytowane 17 Grudnia 2007 przez boxer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 X-718 to optyk. Jest caly temat o X-718 i X-750, poczytaj, chyba zostalo tam juz powiedziane o tych myszkach wszystko, co sie da ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 oo faktycznie nie zwróciłem uwagi że to optyk :razz: dobra ide po kawkę i siadam do przyklejonego tematu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...