Gość Koko_ Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 To wszystko wygląda jak jakieś czarny mary. Wtykamy mały kranik w USB, podkładamy kieliszek, odkręcamy kurek i leje się wino. Potem za pomocą dołączonego oprogramowania możemy sobie także teoretycznie wybrać jakie chcemy wino i wydrukować plakietkę na butelkę. Wszystko to pachnie jakimś dowcipem, ale wino naprawdę leci - jak widać na załączonym filmie. Nie jest to jednak sposób, aby zapewnić zaopatrzenie na imprezę. Do dyspozycji mamy określoną ilość trunku, która zostanie zaserwowana tylko raz na początku. Jednak i tak mieści się go tam całkiem sporo. Cena wynosi około 15 USD. Urządzenie dostępne jest w 3 kolorach. Źródło: luxurylaunches.com http://www.dailymotion.com/video/x3jwe0_us...-vins-en-di_fun <- filmik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 Jeden wielki LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 ta, chyba najgłupsza rzecz na USB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Ja chce takie z duza iloscia H2SO4 :D Po przeczytaniu newsa humor mi sie poprawil :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Dobry żart ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Ja chce takie z duza iloscia H2SO4 :D Po przeczytaniu newsa humor mi sie poprawil :D Po co ci kwas siarkowy z usb? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koko_ Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 (edytowane) Po co ci kwas siarkowy z usb? :) moze lubi mocne trunki albo produkuje narkotyki;)... Edytowane 18 Grudnia 2007 przez Koko_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Jak mi to coś będzie nalewało chateau petrus do lampki to biore :lol: A tak na serio to ciekawi mnie co następnego wymyśla :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 dajcie vodkie z miodem na usb to pewnie skorzystam ;p Ten "winowy" niby gadżet to krap jakich mało :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...