costi Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 No i koncrt to również 50. urodziny Bruce'a - może 'hepi berfsdej' nie wyszło najlepiej (przynajmniej tam gdzie ja stałem) to w "Sto lat" wszyscy fajnie się zgrali.To dlatego, ze przy Hepi Berzdej jedna czesc stadionu spiewala to, druga Sto Lat, a trzecia "Niech mu gwiazdka..." :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Odkopie temat. Ma ktos DVD Flight 666 z tej trasy? I ew. jak wyglada ono na tle Early Days z 2005? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 Flight 666 bardzo przyjemnie sie ogladalo. Early Days nie widziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...