Copper Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Witam Orientuje się może ktoś - jaka jest różnica w wydajności pomiędzy blokiem Misia15GO Cube2LE a takimi konstrukcjami jak D-TEK Fuzion? Czy opłaca się wymieniać ten bloczek??? - bo nigdzie testów mojego Cuba nie widziałem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Oj opłaca się ;) Odczujesz znaczną różnice w temperaturach. Wdg. mnie warto zmienić na D-Tek'a lub EK... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 (edytowane) ten Cube 2le jest o ~3*C gorszy od d-teka. Edytowane 16 Grudnia 2007 przez Jarogniew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupijupi Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 (edytowane) łee jak o ~3*C to moim zdaniem nie ma sensu ... ;) Edytowane 16 Grudnia 2007 przez jupijupi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 3* roznicy to ja mialem po przejsciu z F3D na GTXa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 co kto lubi ale jeśli chodzi o temperatury to nie widzę sensu- można spekulować co ładniejsze, lepiej wykonane itp ale cep i na tym i na tym będzie sie dobre sprawować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Copper Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 OK - dzieki za info - po prostu ciężko znależść jakieś testy mojego LE - jak tylko 3* to sie nie opłaca ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...