kaijitsu Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Witam Jestem właśnie przed zakupem k. graficznej ATi Radeon X1950pro 512mb, którą mogę dostać po naprawdę niskiej cenie. I tutaj moje pytanie czy zasilacz DELTA DPS-350PB-2C wystarczy aby udźwignąć taki config?: CPU: AMD Athlon64 3500+ 2,2GHz - nie kręcony MOBO: MSI K8T Neo2 RAM: 2GB DDR400 1xHDD,1xnapęd DVD,3xwiatraczki oraz wymieniona k.graficzna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Da redę, tu klik testowali na cpu Athlon 64 X2 4800+ i pobór mocy całego kompa wynosił 200W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Mogą być problemy przy podkręcaniu. Ta Delta ma mocną linię 5v, a ciniutką 12v. A ten sprzęt będzie ciągnął głównie z 12v. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Chwilowo nie będę nic podkręcał ... chodzi mi o to czy na defaultowych ustawieniach komp będzie stabilny. Może po nowym roku rozejrzę się za mocniejszym zasilaczem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 @ stock będzie ciągnął bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Mocy na 12V tej Delcie powinno straczyć, jedyne niebezpieczeństwo to nieobciążona 5V, która będzie mocno zawyżać, możliwe, że ponad norme ATX. Trzeba będzie wziąć miernik i to sprawdzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Nei widać grafy w twojej konfiguracji a to ona najbardziej będzie potrzebowała tej 12V linii, uważam, że zasilacz spokojnie nada się do konfiguracji nawet z 8600GT + OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 (edytowane) Ludzie, bez przesady, ta Delta nawet bąka nie pusci przy tym sprzecie, krec ile chcesz. Edytowane 19 Grudnia 2007 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...