Emilopez Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Niedawno odebrałem nowego kompa z Soundstormem na płycie. Wcześniej nie miałem takich problemów. A więc gdy odpalam jakikolwiek film to dźwięk kaszani się, tzn. przeskakuje co jakieś 2 sek. Co do kodeków to mam cały pakiet NIMO, próbowałem go odinstalować, zmieniać w ustawieniach lecz nic to nie pomogło. Myśle że to wina kodeków ponieważ eMPe3 odtwarzają się bez problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 A masz kodeka AC3 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 zaintaluj sobie K-Lite Codec Pack i powinno byc ok :PPPPPPPPPPPPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Osobicie odradzam instalowanie takiego bubla jak nimo pack lub mu podobne. 1. Zainstaluj DivX 5.03 2. Zainstaluj XViD 3. Zainstaluj AC3 We wlasciwosciach kodeka DivX5 znajdz i zaznacz opcje "Overlay Extended Mode". Majac taki zestaw nie powinienes narzekac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Hyhy, mój brat to pisał :P Pomogło jedynie wyłączenie akceleracji sprzętowej dźwięku. Sam jush nie wiem co się może dziać. :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...