Gość neevsky Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Nie spodu, tylko pinów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Nie spodu, tylko pinów. spod = caly kawalek miedziany ktory jest podSPODEMplexi na gorze jest TOP - czyli czesc do ktorej sie wkreca zlaczki, krocce na dole jest SPOD - czyli to co odbiera cieplo od elementu grzejaceego sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość neevsky Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 No chodzi mi nie o spód gdzie sie styka z rdzeniem tylko tam gdzie są te piny czy finy. Pod topem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 No chodzi mi nie o spód gdzie sie styka z rdzeniem tylko tam gdzie są te piny czy finy. Pod topem. ciecz to wyplucze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość neevsky Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 To odpada. Ale ten kolor miedziny to taki se jest. No to tak jeszcze: grubość finów ma znaczenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 To odpada. Ale ten kolor miedziny to taki se jest. No to tak jeszcze: grubość finów ma znaczenie? :unsure: ja bym proponowal przejrzenie jakiegos tematu o konstrukcji bloczkow, a jest tego pelno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 To odpada. Ale ten kolor miedziny to taki se jest. No to tak jeszcze: grubość finów ma znaczenie? znaczenie ma ulozenie finow/pinow, grubosc, wysokosc, jak je omywa ciecz, grubosc dna itp itd... praktycznie wszystko ma znaczenie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość neevsky Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 (edytowane) :unsure: ja bym proponowal przejrzenie jakiegos tematu o konstrukcji bloczkow, a jest tego pelno. Ja chyba wszystkie fora przejrzałem i nie ma nic o homemadach. Jak coś macie to wrzućcie. Jeszcze jakbyście mogli to podajcie takie optymalne wyskości i grubości tego całego bloku. Aha i rżnął będę czymś takim: http://www.allegro.pl/item285491200_tarcze...f_vat_hit_.html Edytowane 18 Grudnia 2007 przez neevsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 obrazki wystarczą ?? masz: http://www.cooling-masters.com/articles-14-0.html http://www.cooling-masters.com/articles-13-0.html http://www.cooling-masters.com/articles-12-0.html http://www.cooling-masters.com/articles-11-0.html troche teorii <_< rżnij Cu i fotki zapodaj z rżnięcia ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość neevsky Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 (edytowane) Dobra fotki będą ale jak miedź będzie. Znalazłem kilka sklepów w pkt w internecie. Teraz tylko podzwonć. Pewnie połowa bezie nie miała albo firma nie istnieje. PS. Teraz darmowe godziny w Orange więc dzwonimy :D Jak kupię miedź to kupię pompkę a póżniej to do PRaktikera czy OBi. Aha i jeszcze wąż Innovatek to kupię w Komputroniku. Dzisiaj moze pojadę zamówic 3m. Edytowane 19 Grudnia 2007 przez neevsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Tak sobie czytam ten temat i dziwię się, że nikt jeszcze gościa nie zjebał za brak myślenia / szukania na forum... no ale cóż, w końcu mamy Święta. Dzyń dzyń dzyń... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Tak sobie czytam ten temat i dziwię się, że nikt jeszcze gościa nie zjebał za brak myślenia / szukania na forum... no ale cóż, w końcu mamy Święta. Dzyń dzyń dzyń...autor zgiął od ran odniesionych podczas cięcia spodu ... ['] niech to będzie nauczka dla potencjalnych samobójców UŻYWAJCIE SZUKAJEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość neevsky Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Hehe. Zyję. Nie mam miedzi ale Misiu15go jest z Poznania to go zapytam gdzie kupuje miedź. Narazie prace są na postępie 1%. Tzn. mam rezerwuar plastikowy i świecacy od dołu, prawie jak firmówka. Najważniejsze to że za darmo. To był kubek co na imprezie dostałem :D teraz tylko króćce dorobie i nakrętkę na 6cm zrobie. Ten rez to ma około 20cm dł i 6cm średniy. Fajnie w nocy świeci. na niebiesko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...