tomasir Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Czy na podstawie oznaczeń pamięci można odczytać jaki mają dostęp.Czy może jedynym sposobem jest odwiedzenia strony producenta o poczytania o produkcie(mowa o grafice). No i oczywiście jak ma się ta sprawa z innymi produktami. CZytałem te liczby i literki(dal mnie prawie nic nie znaczące :D ), więc skąś trzeba czerpać wiedzę o tym co tam w obudowie siedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 na niektorych mozna, sa to najczescie jedne z ostatnich cyferek ciagu znakow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Le_Sfond Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 np. TBS6408B4E-6 <--- ostatnia cyfra WJ57S658020-7 <--- są jeszcze oznaczenia z dwiema cyframi na końcu np. 55, 65 oznaczają one czas jako 5 i pół itd. Choć to, co tu napisałem nie jest regułą, w większości przypadków się sprawdza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 np. TBS6408B4E-6 <--- ostatnia cyfra WJ57S658020-7 <--- są jeszcze oznaczenia z dwiema cyframi na końcu np. 55, 65 oznaczają one czas jako 5 i pół itd. Choć to, co tu napisałem nie jest regułą, w większości przypadków się sprawdza. zgadza się. np: hynix stosuje takie oznaczenia 4-4ns 36-3,6ns na kości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...