solid.snake Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Witam, chciałbym żeby ktoś mi poradził w co powinienem zainwestować pieniądze. Chciałbym złozyć komputer do 3000zł. Komputer głównie do pisania, internetu, fimów i muzyki. -Interesują mnie przede wszystkim procesory intela C2D, tylko, ktory wybrać? -Jakieś fajne mobo (jesnym jest to, że pod LGA 775) z DDR2 800MHz, cos do 400zł. I nie wiem co by tu wybrać? Myślałem o ASUSie albo Gigabajcie... ale po prostu nie wiem. -Grafika - komputer jest dla kobiety, więc myslę że jak kupie jej 8600GT za 300-350zł to spokojnie styknie i bedzie jescze nadwyzka mocy. Czy może w cos innego zainwestować? Chodzi o to, zeby oglądać filmy bez problemow. -Głosniki, jakiś ciekawy zestawik 5.1, coś do posłuchania muzyki, kompletnie nie znam sie na głosnikach więc zdaje sie na wasza poradę. -Do całego zestawu przydała by sie skano-drukarka, nic nadzwyczajnego do zwykłego uzytku domowego. Nie wiem ile DPI przy takich urzadzeniach to dobry wynik, więc i tu sie zdaję na waszą podpowiedź. -Ostatnim punktem, w którym chciałbym, zebyscie mi poradzili jest monitor - LCD - 17 cali, tutaj rowniez sie nie oriętuję, więc sie zapytuje w co wy byście zainwestowali w tej kwestii? Dziekiuje zgory za podpowiedź. Przypominam, że wszystko powinno zamknąć sie w kwocie 3000zł :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Ale rozumiem ze ram i dysk i zasilacz i reszte tych rzeczy masz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=168134 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=247005 Miłej lektury :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...