Skocz do zawartości
solid.snake

Komputer Za 3000zł, Prosze O Poradę.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym żeby ktoś mi poradził w co powinienem zainwestować pieniądze. Chciałbym złozyć komputer do 3000zł. Komputer głównie do pisania, internetu, fimów i muzyki.

-Interesują mnie przede wszystkim procesory intela C2D, tylko, ktory wybrać?

-Jakieś fajne mobo (jesnym jest to, że pod LGA 775) z DDR2 800MHz, cos do 400zł. I nie wiem co by tu wybrać? Myślałem o ASUSie albo Gigabajcie... ale po prostu nie wiem.

-Grafika - komputer jest dla kobiety, więc myslę że jak kupie jej 8600GT za 300-350zł to spokojnie styknie i bedzie jescze nadwyzka mocy. Czy może w cos innego zainwestować? Chodzi o to, zeby oglądać filmy bez problemow.

-Głosniki, jakiś ciekawy zestawik 5.1, coś do posłuchania muzyki, kompletnie nie znam sie na głosnikach więc zdaje sie na wasza poradę.

-Do całego zestawu przydała by sie skano-drukarka, nic nadzwyczajnego do zwykłego uzytku domowego. Nie wiem ile DPI przy takich urzadzeniach to dobry wynik, więc i tu sie zdaję na waszą podpowiedź.

-Ostatnim punktem, w którym chciałbym, zebyscie mi poradzili jest monitor - LCD - 17 cali, tutaj rowniez sie nie oriętuję, więc sie zapytuje w co wy byście zainwestowali w tej kwestii?

Dziekiuje zgory za podpowiedź. Przypominam, że wszystko powinno zamknąć sie w kwocie 3000zł :)

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi