00Piotrek00 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 poszukuję zestawu słuchawki + mikrofon do skype, cena do 70 zł, dobrze izolujące, z regulacją głośności ;) w miarę solidne. macie sprawdzone typy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qamca Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Nooo eee... to że do skype'a czy nie do skype'a chyba nie robi, bo skype żadnych magicznie specjalnych wymagań nie ma... Takich słuchawek jest chyba straszna masa, więc najlepiej się przejść do jakiegoś nie dla idiotów lub podobnego sklepu i sobie powybierać tam... jedyne co ja powiem od siebie że z mikrofonem czy bez, nie bierz takich co przychodzą "na ucho", tylko takie wielkie z gąbkami co przychodzą na czache dookoła ucha, bo i lepiej tłumią tło i nie bolą uszy po dłuższym noszeniu... no i fajnie mieć regulacj na kablu... Są też takie które mają na końcu zamiast po prostu gniazda mini jack taki rozgałęźnik, że można mieć słuchawki do line out w kompie, a do kabla od słuchawek głośniki i na kablu razem z regulacją głośności jest przełączanie między słuchawkami a głośnikami.... to tyle z mojej strony, mam nadzieję że na tyle jasno napisałem że zrozumiałeś co mówię :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_86 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Ja bym polecał te http://sklep.benchmark.pl/pelny_23888.html U mnie w apollo 70 kosztują. Dobre opinie,sam jestem napalony by je kupić może nie tyle do wykorzystywania do skype'a ale głównie do muzyki i gier. Moim zdaniem do tej ceny to najlepsze słuchawki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
00Piotrek00 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 hmm te creative całkiem całkiem, ale podobno uciskają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...