Gregu Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 http://allegro.pl/item278913150_e5_kamerka...px_zestaw_.html pierwszy raz widze cos takiego :) i sie zastanawiam czy kupic, tanie, ale producenta nie widze spotkał sie ktos z czyms takim? 2 sprawa- jakas dobra kamerka, z przywoitą rozdzielczoscia, płynnoscia obrazu przy komunikacji, z dobrym odwzorowaniem kolorów(rzeczywistosci :)). moze miec wbudowany mikrofon, byle jakis dobry możecie cos polecic? rozpiętość cenowa 40-100zł max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Jak to ma 5 Mpix to ja jestem baletnica ;) Interpolowane 5 moze i ma, a w rzeczywistosci gora 1,3, albo pewnie i 0,8. Wyglada mi na tani chinski badziewik, jakosc obrazu pewnie nie za dobra (delikatnie ujmujac). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis88Krk Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) http://allegro.pl/item278913150_e5_kamerka...px_zestaw_.html pierwszy raz widze cos takiego :) i sie zastanawiam czy kupic, tanie, ale producenta nie widze spotkał sie ktos z czyms takim? 2 sprawa- jakas dobra kamerka, z przywoitą rozdzielczoscia, płynnoscia obrazu przy komunikacji, z dobrym odwzorowaniem kolorów(rzeczywistosci :)). moze miec wbudowany mikrofon, byle jakis dobry możecie cos polecic? rozpiętość cenowa 40-100zł max Ja ze swojej strony moge polecic Creative Live Vista IM. Bardzo dobra płynność ruchu podczas wideo rozmów, co do mikrofonu to jest dołączony bardzo dobry mikrofon także Creativa :) W różnych sklepach komputerowych cena wacha się od 50-70zł. :) Edytowane 17 Grudnia 2007 przez Gumis88Krk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) creative odpada, bojkot.nie kupie nic wiecej z tej dziadowskiej firmy.wystarczy ze swego czasu przeplacilem za niepelnowartosciowy produkt, zwany x-fi(800zł około).dobry tak, ale nie wart tych pieniedzy i nie jest dalej supportowany w xp Edytowane 17 Grudnia 2007 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis88Krk Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 creative odpada, bojkot.nie kupie nic wiecej z tej dziadowskiej firmy.wystarczy ze swego czasu przeplacilem za niepelnowartosciowy produkt, zwany x-fi(800zł około).dobry tak, ale nie wart tych pieniedzy i nie jest dalej supportowany w xp Jak tam wolisz, tj. tylko moja sugestia, jednak nadal uważam ze w tej cenie nie kupisz nic lepszego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 jak patrzalem to 5Mpix kamer zatrzesienie na allegro...z rzadka info przy nich ze maja cmos 1.3Mpix... na razie sie nastawiam na m$ V-1000 web cam, podobno w miare dobry i cena znosna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kruszka Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 jak patrzalem to 5Mpix kamer zatrzesienie na allegro...z rzadka info przy nich ze maja cmos 1.3Mpix... na razie sie nastawiam na m$ V-1000 web cam, podobno w miare dobry i cena znosna creative byl spoko ale do czasu. cos ostatnio maja problem z jakoscia uslug. trafily mi sie glosniki ktore kosztowaly chyba z 7 stuw (GigaWorks ProGamer 5.1 G500) i byly z nimi problemy a serwis maja jakis nie kompetentny...jesli chodzi o kamerki to ja mocno rozwazam kupno quick cama pro 9000, ma niezly sensor i niezla optyke. na allegro mozna dostac za mniej niz 3 stówy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 ja posiadam i polecam Quickcama pro 4 notebooks tez Logi. optyka ta sam co w pro 9000 o ile wiem. swietna sprawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neksus Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 ok A KTO mi powie czym się różni pro 9000 a ultra vision ?? bo niby ta pierwsza ma lepsze parametry.... ale druga droższa... dlaczego ? widział ktos 2 w akcji .. bo ja rozwazam miedzy tymi dwoma i suche parametry mnie jakos nie przekonaja.. wolabym usłyszec czyjąś opinie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neksus Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 nikt nic nie wie ?:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...