djwatoo Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Ja w sumie też mam od kadeta Jakiś tam model D ale wygląda mi nieco inaczej. Z tym że moja z wiatrem Sunon-a 16x16 Ale nie wygląda tak za......... jak twoja. Ile ją polerowałeś. I czy można coś zrobić z listkami żeby wyglądały lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Jesli chcesz oczyscic finy - zapodaj plynu do naczyn , troche wody na finy wyszoruj to szczotką (bynajmniej nie do zebow) potem dokladnie wyplukaj zanuz w rozgrzeanym occie spirytusowym na gora 5 minut. (aby nie rozpuscilo cyni w laczeniach) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Czy mi sie wydaje czy te wasze nagrzewnice maja bardzo duze opory przeplywu? Jaka jest ich konstrukcja jesli chodzi i przeplyw wody? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Czy nagrzewnica z poloneza jest cała miedziana? (bo mam i nie wiem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 RaVeN155 - podaj model , numer seryjny i date produkcji ; / a tak na serio , to masz raczki i nozyk , mozesz troche poskrobac. McBenner - nagrzewnice maja uklad pzreplywowy identyczny jak BIG MAMA z testu ; http://www.overclockers.com/articles481/ poczytaj sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paranoiq Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Ituriel, a kojarzysz taka nagrzewnice model PA 6.6 - GF 30? nie wiem z czego ona wyciagnieta jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Ituriel, a kojarzysz taka nagrzewnice model PA 6.6 - GF 30? nie wiem z czego ona wyciagnieta jest.Tekst z numerem seryjnym to byl lol.Nie mam pojecia ;/ to zalezy jakie ma finy.W topicu na poprzedniej stroinie byly foty nagrzewnic , porownaj swaja z tamtymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 a ja mam pytanie co sie kojarzy zupelnie prozaicznie ale jednak prosilbym o odpowiedz - jak jest ktos z krakowa - gdzie mozna znalezc szrot gdzie nei policza mi za nagrzewnice tak jak koles dzis chcial 50zl za nagrzewnice ze skody heh?? szukam i szukam i jakos nic nie znajduje :( jak ktos wie to prosze o odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 idziesz na zlom, ladujesz nagrzewnice do plecaka, a w lape bierzesz jakas glupia czesc, idziesz do henia co kasuje, targujesz sie o to gowno i wkoncu mowisz ze za drogo i wychodzisz. portfel zostaje ciezszy, ale i sumienie ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 idziesz na zlom, ladujesz nagrzewnice do plecaka, a w lape bierzesz jakas glupia czesc, idziesz do henia co kasuje, targujesz sie o to gowno i wkoncu mowisz ze za drogo i wychodzisz. portfel zostaje ciezszy, ale i sumienie ;p Takie rady to sobie o kant doopy potlucz gosciu :x Nie kazdy jest zlodziejem. Ten sposob polecasz z wlasnych doswiadczen ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paranoiq Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 od wczoraj jestem szczesliwym posiadaczem tego oto cuda: http://tola.allegro.pl/photos/oryginal/11/1136/113647/11364778 i sie ciesze, bo tego wlasnie poszukiwalem. nom, to moze wreszcie kiedys skompletuje to swoje wc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paranoiq Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 dobrze powiedziane reed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 ja jako poczatkujacy tutaj nie chcialem komentowac takeigo podejscia ale fakt faktem raczej nie skozystam z rady - ale nadal czekam na kogos z kraka - bo jakos ciezko znalezc tu szrot gdze nie maja ochoty zedrzec koszuli z czlokwieka za kawalek metalu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 a ja mam pytanie co sie kojarzy zupelnie prozaicznie ale jednak prosilbym o odpowiedz - jak jest ktos z krakowa - gdzie mozna znalezc szrot gdzie nei policza mi za nagrzewnice tak jak koles dzis chcial 50zl za nagrzewnice ze skody heh?? szukam i szukam i jakos nic nie znajduje :( jak ktos wie to prosze o odpowiedzA więc tak: Najlepiej podzwonić do kilku szrotów i zapytac ile kosztuje najtańsza sprawna nagrzewnica.Jak powiedzą 20 pln to warto jechać. Ja kupowałem na ul. Babińskiego Jeszcze na Wadowickiej jak sięnie mylę jest dość tanio. A jak masz więcej kasy to na Jugowickiej jes punkt naprawy chłodnic i podobno nawet miedziena chłodnice mają (na dniach może ich odwiedzę)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...