Gość dragonlore Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 oto tech demo nowej gry calkiem przyjemna grafa i swietnie wygladajaca powierzchnia wody a takze i fajne otoczenie podwodne,ciekawe co z tego wyjdzie,gra zapowiadana jest na 2009r dopiero trailer-techdemo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Olka1991 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Grałam w Crysis i wygląda ładniej w tej grze kolorki jakieś takie nie stonowane = P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 olka - lol? anyway na mnie żadnego wrażenia ten filmik nie zrobił, chwalą się tam każdą możliwą technologią, a wygląda to jak FC 3 lata temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 FC przy tym wygląda znacznie lepiej. Mi to wygląda jak reklamówka gry typu tania seria itp. Jedyne co mi się spodobało, to przejazd kamerą pod wodą (oprócz tych promieni słońca było całkiem nieźle). Taką grafikę mogliby zrobić w Ecco: The Dolphin jako powrót super gierki po raz 3. Zresztą. Dopóki nie pokażą screenów, bądź nie pokażą żadnego trailera w HD nie można stwierdzić czy to ładnie wygląda. A akcja pod wodą? Mamy świetnego bioshocka, mi akcji pod wodą starczy na parę lat, a Wam? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...