Adam Gl Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) Kupiłem laptopa z windowsem Vista Home Basic ale zakupiłem wczoraj Home Premium i mam zamiar pozbyć się partycji recovery lecz najpierw chce ja przeglądnąć jaki jest do tego program pod Viste i żebym mógł to zrobić pod windowsem Partition Magic nie działa pod Vista Edytowane 17 Grudnia 2007 przez Adam Gl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Tam pod postem mam przycisk edycji. Kliknij w niego i napisz to jeszcze raz, ale tak aby było w języku polskim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Gl Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 ok poprawiłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Jeżeli chodzi o samo odkrycie partycji to możesz użyć parted magic: http://partedmagic.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Gl Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 A jest jakic program co to zrobi pod Windowsem Vista bo ten partedmagic to jest LiveCD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...