Komixx Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Witam.. a więc mam pytanie. Posiadam otóż takiego kompa: Proc: Athlon64 3000+ (1800Mhz@2500Mhz) standardowe napięcie Mobo: Asus M2N-MX ;/ Grafika: GeForce 7600Gs 1,2ns Zalman + premium i tutaj pytanie do Was zadaję..ponieważ nie znam sie za bardzo na częściach do WC,a więc proszę o jak najtańsze złożenie zestawu do mojego komputerka... z góry dziękuję i pozdrawiam, Komixx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupijupi Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 moje to koszt 150 zł... bloki kupiłem na aukcjach jako używki (i są dobre), chłodnice na szrocie i sam wyczyściłem(chemicznie i mechanicznie), rurki złączki itp. OBI, 2xAcutake 12cm ... wiec troszkę chęci i tanio będzie ;) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) a moglbys mi polecic nazwe tych blokow itp.? bo ja wiesz.. nie znam sie za bardzo na tym..:( Edytowane 17 Grudnia 2007 przez Komixx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupijupi Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 od tego masz to forum .. tutaj dokladnie wszystko znajdziesz od info na temat bloków poprzez aukcje na których będziesz mógł kupić sprzęt ... trochę zaangażowania ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 ok postaram sie to ogarnac ... dzieki za pomoc i za fatyge ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?act=annou...;f=90&id=22 moze najpierw poczytaj.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...