Spedy Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Mam problem , przy nagrywaniu płyty z image na cd (nero). System zajebiscie wolno chodzi. Nic prawie nie moge zrobic w trakcie nagrywania a po wszystko jest ok (DMA mam wlonczone). nagrywara jak w opisie !! 8O 8O 8O :evil: Dzięki ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 zależy jaki to system: :?: raczej coś NT bo 9x by się zawiesił. do nagrywania cd z obrazów w pliku radzę używać np. Clona albo Alcohol120%, Nero jest "stworzony do czego Innego". Napisz jaki to system Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 i zobacz jaka masz wydajnosc kompa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Mam Xp home. Z Clona tez nagrywam i to samo !! Nie wiem co jest. wczoraj robilem formata i od tego czasu lipa , wczesniej bylo ok . :!: :!: :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...