Destiny Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Witam! Stoje przed malym dylematem, tzn potrzebuje sobie zakupic obudowe na dysk SATA 2.5". Chcialem zeby miala i USB i e-SATA zeby bylo cos z tej szybkosci :) Zalezy mi bardziej na tym zeby byla solidna, przede wszsytkim szybka [to chyba zalezy od chipu ktory jest w srodku??] i miala minimum 1 rok gwarancji, 2 to juz super. Design nie jest najwazniejszy. Cena teoretycznie tez nie gra az tak roli. Gdyby w zestawie byl tez sledz z wyprowadzniem na e-Sata albo jakis pokrowiec to by bylo idealnie. Jest cos takiego wogole na rynku?? Co generalnie polecacie?? Dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miczq Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 (edytowane) Mam taka i bardzo sobie chwale do tego spelnia wszytkie Twoje wymogi jest szybka solidna ma sledzia esata i pokrowiec do tego jest dosyc tania i naprawde ladna http://allegro.pl/item281701692_alu_obudow...napedu_2_5.html Edytowane 18 Grudnia 2007 przez Miczq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Robiles moze jakies testy wydajnosci?? Szkoda ze nie obsluguje dyskow SATA z transferem 3GB... Nie wiem czy wiesz ze to jest obydowa marki Welland :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miczq Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 (edytowane) Robilem jednak jakiejs super roznicy miedzy usb a esata nie ma poza burst speed usb spokojnie sobie radzi z takimi dyskami nie ma spadkow szybosci i wiem ze to welland ale akurat to ani + ani - a i sata 2 akurat by nic nie dala szybciej wcale tak nie bedzie Edytowane 18 Grudnia 2007 przez Miczq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...