macion13 Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 kto wie co zrobić z tym wielkim kotłem w pierwszej planszy? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Kurde ale archeolog ;] To jest tak - w momencie kiedy kocioł wylewa roztopiony metal musisz zrobić grind'a na jednym z jego ramion. Trzeba się rozpędzić i naskoczyć na niego od tyłu. Troche ciężko to zrobić za pierwszym razem, bo zawsze troche brakuje, ale w końcu ci się uda ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Dodam tylko że można na 2 sposoby to zrobić... 1. tak jak Blantmen mówi - gdy masz kocioł przed sobą, rozędzasz się, wyskakujesz i grindujesz (i tak jest łatwiej) 2. można też od drugiej strony wybić się z rampy obok kotła i tylko liznąć tą rurkę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 LOL dla panów powyżej, O czy 0 to skok, czyli Ollie. a do kolegi z napisem OVER RANGE tylko tyle, że ma ustawioną zbyt wysoką szybkość odświeżania jak dla danej rozdzielczości. pozmieniaj standardowo w ustawieniach karty wszystko na 60Hz. sprawdź potem w grze jaka jest rozdziałka. jeśli domyślnie jest 800X600 to powinno działać przy odświeżaniu 85Hz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macion13 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 to nie ollie tylko skok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Ollie = skok :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 no przecież właśnie to napisałem :mur: "O czy 0 to skok, czyli Ollie." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 trudno skokiem polegajacym na wybiciu z HP nazwac ollie - wiec nie kazy skok to ollie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 no a jak miałem wytłumaczyć co to Ollie ludziom którzy wciskali zamiast Ollie 0 lub O? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saintangel Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 witam :) mam problem z padem w tony hawk's pro skater 3 mianowicie - w oknie konfiguracji wykrywa mi wszystkie przyciski na padzie procz strzalek ;/ - w takim razie jak mam sie poruszac ? system normalnie wykryl wszystko - w panelu sterowania i wlasciwosciach podlaczonego pada do usb wszystkie przyciski dzialaja (strzalki tez) jesli ktos kiedykolwiek mial taki problem i wie co z tym zrobic lub nie mial a tez wie ;p to prosze o pomoc z gory dziekuje :) p.s. wiem ze gierka nie na czasie ale nie ma to jak powrot do starych dobrych czasow ;) prosze o w miare jak najszybsza odpowiedz jeszcze raz z gory dziekuje i pozdrawiam :) mam nadzieje ze tutaj spotkam ludzi, ktorzy sie znaja na rzeczy w przeciwienstwie do innych for odwiedzonych przeze mnie :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Dolazam sie do prosby koelgi wyzej. Mam idento problem. Do tego dochodzi brak mozliwosci ustawienia strzelek na klawie. Wszystko inne dziala a nie strzalki. Dawno temu bylo wsyzstko w porzadku, dzisiaj instaluje zeby sobie przypomniec gierke, a tu steroania nawet nie mozna ustawic. Help, please help! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kartos Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 :-| mam taki sam problem jak kolega wyżej wiecie jak podłączyc joy pada??? help please z góry thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 Niestety nie udalo mi sie tego problemu rozwiazac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...