BLANTMEN Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Oto co się dzieje - po uruchomieniu gry włącza sie ekran "loading" i .... wychodzi zpowrotem na pulpit :? Miał już ktoś coś podobnego ??? Mam teraz Win XP. Może trzeba jakiegos patcha ściągnąc ??? Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 JEJU POMÓŻCIE - PROSZĘ !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 mam pytanie:jakam ta gra ma pelna nazwe :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Tony Hawk Pro Skater 3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 mam ten sam problem ale z Sim City 4. Niestety jedyne mi znane rozwiazanie to zainstalowac drugi system (Win 98/Me). Poniewaz ze Tony nie dziala to wina XP niestety :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 moze powinienes zainstalowac:Q306676_WXP_SP1_x86_PLK.exe w przypadku gta3 podzialalo a apropo masz wina xp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Oto co się dzieje - po uruchomieniu gry włącza sie ekran "loading" i .... wychodzi zpowrotem na pulpit :? Miał już ktoś coś podobnego ??? Mam teraz Win XP. Może trzeba jakiegos patcha ściągnąc ??? Proszę o pomoc. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 UWAGA! nie instaluj tego patcha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 sprobuj zmienic stery karty graficznej - ja tak mialem przy unreal tournament - zdobylem nowsze detonatory i juz wiecej tak mi sie nie przytrafilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbooky Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 do THPS3 jest patch - możesz go ściągnąć z www.xgry.glt.pl, moja strona zresztą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Zrobiłem formata i ... [gluteus maximus] :( Nadal nie działa. Sprawdzałem płytke u qmpla (żeby wykluczyć że jest zepsuta) i u niego działa. Pościągałem wszystkie patche i sterowniki i nadal to samo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 moze powinienes zainstalowac:Q306676_WXP_SP1_x86_PLK.exe w przypadku gta3 podzialalo a apropo masz wina xp? zainstalowales Q306676_WXP_SP1_x86_PLK.exe :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 a umnie thps3 chodzi spoko nie mam żadnych problemów bez żadnego patch'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 moze powinienes zainstalowac:Q306676_WXP_SP1_x86_PLK.exe w przypadku gta3 podzialalo a apropo masz wina xp? zainstalowales Q306676_WXP_SP1_x86_PLK.exe :?:Nie potrafie go znaleźć. Jak możesz to zapodaj linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 wejdz na TU!i poszukaj w wyszukiwarce !UWAGA! uwazaj na wersje jezykowe! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 albo sciagnij Z TAD! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Nooooooooo :) Działa :) Czy może ktoś chce jakiś mój replay ??? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 ja moglbym wziac replay - ale THPS2 [sciagalem na DC++ i gosciowi sie przy zmienianiu nazw pliku pomylilo mus ie i zamiast THPS3 dostalem THPS2 :x] a to dzieki temu patch'owi pomoglo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Najprawdopodobniej - windy nie instalowałem na nowo 8) THX !! To kce ktoś tego replay'a ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekin Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 A więc w tej gierce dzieją mi sie następująca rzecz gram nią sobie elegancko kończy się time pisze aby kontynułować naciśnij o lub zero wcciskam i jedno i drugie a gierka niereaguje dzieje sie tak wszędzie i w trybie kariery jak i pozostałych pracuje na Xp Dzięki z góry za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekin Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Sorry ktoś może mi pomoze czy wszyscy mają w tony hawk's o lub zero to kontynułacja gry ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 HAHAHAHAA a wpadles moze ze O lub X lub (kwadrat) lub (trojkat) to sa OZNACZENIEA Z PS brak mi slow.... moze poprostu ustawisz jakos se w optionsach jakies smuty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekin Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Niezmerna twa pomoc hahah Stały uczestnik naprawde wyczerpująca to tak jak bym sobie sam na pytanko odpowiedział , bo to akurat sprawdzałem na pierwszym miejscu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Morel123 nie wiem co cie tak smieszy :? chlopioe daj se troche na luz nie dosc ze nie pomagasz to jeszcze nie nap^%&^lasz Wracajac do tematu "2" na klawiaturze numerycznej i bedzie ok :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrokodyL Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Zainstalowałem THPS3 i jak ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m (ustawianie jest takie jakie powinno być) to słychać muzyczke ale nie daje sygnału na monitor(zachowuje się tak jak w stanie oczekiwania). Co sie posypało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 powiedz pierw z jakiego zródła jest gra Moze tez być wina w systemie ( zapiepszony ) lub stery do karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrokodyL Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Z plytką wszystko wporzo, bo kiedys juz gralem z tej plytki na moim kompie. To coś chyba z systemem (XP) albo sterami, ale dziewne to bo wszystkie inne gierki chodzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 odpal na innym jesli jestes dual systemowy a moze 3 lub 4 jak ja :) na xp po 2 tygodniach pracy mash kashane a nie system ... dlatego to byc moze jest przyczyna ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek7 Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Tez mam problem z uruchomieniem THPS3. Tylko mój polega na tym że wyskakuje mi czerwony napis na ekranie OVER RANGE. I totalnie nic nie widać ,całe intro jak również menu jest totalnie zniekształcone, wygląda jakby żle odbierający telewizor. pomóżcie mi!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M2X Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Ja Też mam XP i nie miałem Żadnych problemów z uruchomieniem THPS3. Tylko był problem przy THPS2 ale Patch wszystko załatwił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...