adnet Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Jak w temacie, instalowałem Viste, ale zawsze po pierwszym restarcie zatrzymuje się i [gluteus maximus]. Próbowałem na dwóch różnych partycjach i zawsze to samo – instalator niby chodzi ale nie ma postępu. Po tym chciałem wywalić pliki skopiowane przez instalator i nie mogę. Odmawia mi praw do usunięcia. W zaawansowanych opcjach zabezpieczeń dałem dla mojego profilu pełne uprawnienia, dodatkowo w zakładce Inspekcji dałem siebie jako właściciela, zastosuj ale wywala mi coś takiego Komp jest w sieci „domowej” razem z lapkiem żony. Co musze z tym zrobić? Wkurza mnie to bo mam 3 – słownie trzy nieudane instalki Visty pożerające ~20GB dysku. Chciałem się pozbyć dziadostwa spod DOS, ale pojawił się problem braku obsługi NTFS. Próbowałem dyskietki DOS Avir’y z obsługą NTFS, ale cos mi nie idzie. Pytanie, czy płytka Hiren’s BOOT obsługuje NTFS? Dzięki za porady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 (edytowane) Polecam rescue cd z pełną obsługą ntfs dzięki ntfs3g. Podmontowujesz dysk i chulaj dusza. Edytowane 18 Grudnia 2007 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Dzięki za namiary na soft. Sprawdze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...