slayne Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 mam pytanko czy klejąc mostki na palomino mozna go uszkodzic czy to ze mostki beda zle poklejone objawia sie tym ze nie mozna zmieniac mnoznika bo ja kleiłem ostatnio znajomemu i chyba coś poszło nie tak bo komp w ogole nie wstaje jak sądzicie czy da sie jeszcze cos z tym zrobic czy procek to trup czy zwarcie moze to powodowac i jak sie je usunie to bedzie działało czy moge od razu zrobic sobie breloczek i kupowac znajomemu procek robiłem tak jak pisali na tomshardware Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Wyszoruj do czysta mostki, moze wstanie, powinien wrecz. Moze zwarcie poprostu zrobiles. Badz dobrej mysli, jeszcze go nie wierc 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 poprobuje tylko czym zmyc ten lakier uzywałem ELPOX-a 15 tego z 4maxa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 mozesz go spirytem wyszyscic schodzi spoko , jak po klejeniu mostkow kropelka wziolem zyletke i poskrobalem po L1 zeby sie ::::: blyszczaly pozniej tasma lakier i po lolei kazdy mostek , mi za pierwszym razem tez nie wstal procek wiec wyczysc i polacz jeszcze raz thx chang za kompa ze pozyczyles mi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 zgadza sie musisz go pozadnie wyczyscic,mialem takie akcje z moja agoia kiedys,procek wariowal jak nie byly dobrze zwarte wszystkie mostki,np ustawil sie na sztywno na mnoznik 6 :). Po dokladnym odczyszczeniu bylo wszystko na default Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...