szpak Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Mam małe pytanie czy ktos wie czy ta płyta z komputronika to jest wersja pro czy nie .......to bardzo wazne bo zamowiłem ja w sklepie i koles przywiozł mi ale nie z komputronika tylko JTT i okazło si eze to nie PRO !!! a ja chce PRO ......jesli to prawda ze w komputroniku jest PRO tylko ze nei dopisali tego to mu zwroce a tak to bede musił goi procis i kombinowac czego wolałbym sobie oszczedzic ....moze mi ktos pomoc ..... zgorki dzieki ..... ps. a wy jesli ktos ma taka płyte pro oczywiscie to gdzie ja kupiliscie ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 no przeciesz sa urzytkownicy tej płyty na forum czemu nie che powiedziec :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aciu Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Witam. Uzytkownikiem plyty DFI nie jestem, ale w komputroniku wyraznie jest napisane ze to AD77, lub AD77 Infinity...nie maja wersji Pro. Pozdrawiam Aciu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 no tak jest napisane .....ale ktso na tym forum jak podawałem link do komputronika pisał ze to jest pro tylko ze tego nie napisali i byłem ciekaw czy moze on z tamtad kupił ....a i w podpisie pisze tz w komputroniku pod ta płyta ze ktos tam wykrecił xp 1700 na 2400xp bez podonszenia napiecia czyli ze niby na płycie jest mozna z tego wywnioskowac ..oczywiscie napisaem meila do tych z komputronika ale oni nei wedza musza sprawdzic ale to nie wiedza kiedy nastapi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 aaaa zapytam sie duza jest roznica miedzy AD77 a AD77 PRO :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 znaczna tz głownie chodzi o bios i ram ..na wersji z pro jest mozliwosc zmiany mnoznika i napiecia dla CPU i RAM-u i wszystkie inne opcje potrzebne do o/c a na wercji bez pro ich nie ma jest tylk FSB i napiecie na ram i to jeszcze zworkami napiecie oczywiscie pozatym tylko konstukcja i jak sama nazwa wskazuje PRo znaczy bardziej wyposarzona ps. z tym ramem na wersji z pro 4 gb a an zwykłej 3 al eto mi akurat nie przeszkadza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aciu Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 No jezeli nie pomylili zdjecia ktore jest zalaczone w opisie to jest to napewno AD77(bez pro). Pozdrawiam Aciu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 własnie tez zauwarzyłem .... jutro trzeba bedzie pogadac z tym sprzedawca pewnei sie wkurzy bo on tymi płytami nie chandluje a mi na zamowienie sciagnał a ja nie mowiłem ze pro chce karwa nie ciekawie ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek@oo Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 fakt - zdjecie jest AD77 (nie PRO, nie Infinity). Z opisu tez to wynika. Skad wiesz jakie ustawienia sa w setupie biosu tej plyty? ZTCW to wlasnie JTT jest dystrybutorem DFI w Polsce. I jeszcze: ja rozumiem, ze dyslekcja, ze pospiech, ale w tytule... a tego http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=296707#296707 to chyba juz calkiem nie rozumiem. Wiesz te kropki i przecinki w jez. polskim nie sa jedynie dla ozdoby. Ja swoja Infinity kupilem w Fenn, na WGE kolo GUS. Pro tez tam byly. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...