Tapio Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Witam Skladam komputer jak w podpisie i mam problem. Jak wlacze kopa przy pierwszym uruchomieniu komputer piszczy ciaglym dzwiekiem. W opisie plyty wyczytalem ze to moze byc problem grafiki badz ramu. Po wyciagnieciu grafiki piszeczenia nie ma wiec chyba problem jest z grafika ale nie mam pojecia jak to usunac. Jestem dosyc zielony w tych sprawach i nie wiem czy na plycie trzeba moze przelozyc jakas zworke albo cos takiego? Dla scislosci probowalem ruszac karta oraz przekladac do drugiego gniazda i nic nie pomaga. Czy ktos moze mi pomoc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miczq Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 A kabel zasiljacy do grafy podpioles?;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapio Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 A kabel zasiljacy do grafy podpioles?;pno wlasnie nie :) podpiolem i nie piszczy (ale ta grafika moja to chodzi jak czolg!! To ten wentylator tak glosno chodzi czy sama karta wydaje rowniez jais dzwiek?) Ale do rzeczy bo podpiolem komputer do monitora i nic. Ani sygnalu na monitorze ze kabel jest podpiety albo cos takiego. zero odzewu ze strony monitora po starcie komputera. Wszystko w kompie dziala (bynajmniej kreci sie) Jak to ozywic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 No i po grzyba założyłeś nowy temat :-| Pisz tutaj http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=246126 :) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapio Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 No i po grzyba założyłeś nowy temat :-| Pisz tutaj http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=246126 :) pzdr teraz to juz jest problem ze startem kompa wiec nie bardzo temat nadaje sie do tamtego topicu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...