ChomiK Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zamienie D1000 AHHAA na D1000 AHLCA (lub inna dowolna;)Jakby co to odpowiednio doplace! - moze komus nie zalezy na podkrecaniu...kto wie? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Ja też .... Moj sie kreci na max 1133 ... a twój ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Mooj duren kreci sie max na 1240 Mhz i nic a nic wiecej - moze voltmod...? hmmm ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 To ze mna sie zamien :) ja ci doplace :) jak twoj idzie na 9x1200 to go chce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Tylko ta Twoja seria............ech :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 niestety tez mam z tej beznadziejnej serii, nawet na 12x100 stabilnie nie chce chodzić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...