Bhaarth Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Mam pytanie. Jako druga maszyne mam obecnie Lenovo N200. Wszystko ladnie, fajnie ale sound manager pod WinXP wyglada tak jak na zalaczeniu. Nie ma np zakladki z equalizerem ktora widac na wiekszosci screenow w necie. Nie wiem jak to jest w tym modelu - moze ma jakas obcieta wersje dzwieku. Jesli ktos ma dostep do takiego laptopa i moglby sprawdzic jak to wyglada bede bardzo wdzieczny. Czy w ogole sprzetowe uszkodzenie mogloby spowodowac brak niektorych opcji? Akurat equalizer globalny by sie przydal, bo glosniczki nie sa "the best". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaron Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Mam pytanie. Jako druga maszyne mam obecnie Lenovo N200. Wszystko ladnie, fajnie ale sound manager pod WinXP wyglada tak jak na zalaczeniu. Nie ma np zakladki z equalizerem ktora widac na wiekszosci screenow w necie. Nie wiem jak to jest w tym modelu - moze ma jakas obcieta wersje dzwieku. Jesli ktos ma dostep do takiego laptopa i moglby sprawdzic jak to wyglada bede bardzo wdzieczny. Czy w ogole sprzetowe uszkodzenie mogloby spowodowac brak niektorych opcji? Akurat equalizer globalny by sie przydal, bo glosniczki nie sa "the best". Ja mam N100 i na poczatku tez myslalem ze cos jest nie tak ale poczytalem recenzje i widzialem screeny. To menu jest biedne (wlasciwie tylko informacyjne) i uzytkownik moze sie tylko poslugiwac regulatorem glosnosci spod Win...... ale ogolnie laptop jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...