mattius Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Witam Kupiłem kartę telewizyjną Winfast tv2000xp exprt. Po dłuższym rozpracowywaniu programu PVR2 doszedłem co i jak ale... Zakupu dokonywałem z myślą że będę mógł oglądać kilka programów na raz bo wydaje mi się że jest już takowa "technologia" lub inaczej możliwość, to w zasadzie był wymóg i w tym celu kupiłem kartę (telewizor w końcu mam;). I z tąd moje pytanie: Czy jest jakiś program lub czy wogóle jest taka możliwość żeby na bieżąco oglądać kilka programów telewizyjnych na raz bez odświerzania??? Na moim w/w programie można oglądać wszystkie kanały na ekranie tylko że jeden jest aktywny , reszta to stop klatki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Podtrzymuje to co napisalem na labie : 2x i masz obraz niezalezny czyli podglad , maja to Leadteki i Gigabyte. Jedna karta - stop klatki , mam to samo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...