BED BOY Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Mam procesor pentium 4 3.4ghz prescott a w biosie pokazuje mi 2.8ghz DLACZEGO??? :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Negatywne ustawienie Wenus wzgledem jednego z ksiezycow Jowisza... A powazniej najszybciej do tego dojdziesz ustawiajac w biosie napiecia, FSB i mnoznik manualnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BED BOY Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 (edytowane) Zmieniałem mnożnik manualnie ale wtedy po chwili komputer się resetuje? Może to byc wina radiatora albo zasilacza??? Edytowane 19 Grudnia 2007 przez BED BOY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 A jaki bios jest w plycie Czy nie przypadkiem jakis sprzed 3 lat albo lepiej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BED BOY Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Bios jest starszy od węgla... Jest z 2003 roku. Czy bios może byc przyczyną? Jeśli tak to jak go zaktualizowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Jaką ty masz w ogóle płytę?. Bios znajdziesz na stronie producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Podobnie jak opis flashowania Podaj jaki masz sprzet... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 a moze to wcale nie jest 3,4 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Jakby sie zastanowic to istnieje taka mozliwosc [; FSB w gore i mnoznik w dol. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BED BOY Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 (edytowane) Mam pentium 4 3.4 prescott/MSI 865PE Neo2-PS(MS-6728 v2,0)/2 giga ramu/x 1950pro i na pewno to jest 3.4ghz czy stary bios może byc przyczyną takiego taktowania? Edytowane 23 Grudnia 2007 przez BED BOY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 zanirzania? Zaktualizuj swój słownik... PS. Stary bios może być tego przyczyną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadGow Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Nie wiem jak u innych, ale u mnie w starym kompie były dwa ustawienia: Safe defuals i optymized przy pierwszym procesor taktował na 1.6 przy drugim na 2.0 Sprawdź u siebie, jak nie ma flash biosa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...