czarecki Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 (edytowane) Witam wszystkim serdecznie. Otóż problem jest tego typu, że za cholere nie mam pojecia jaki model wybrać. Ogólnie zbliżają się święta więc namówiłem ojca aby kupił mojemu młodszemu bratu lat 11 własnie taką hybrydę. Szczerze powiem, ze nie jestem zwolennikiem takich połączeń ale chciałbym znaleść własnie jakiś kompromis. Brat za wymagający nie jest jeśli chodzi powiedzmy o kolory ,smużenie itp ( to jeszcze nie ten wiek, albo po prostu mu to nie przeszkadza) z drugiej strony nie chciałbym wydać kasy na totalny badziew. Powiem jeszcze jeszcze docelowo monitorek będzie pracował z grafą 8600 Gt sonic+ (spadek po mnie;P) Gierki wszelkiej maści od strzelanek po RPG, FPP, dosłownie wszystko stare jak i nowe, ale to piszę w razie coTelewizja z komputerem powiedzmy 50 na 50 . Więc zwracam się z waszą prośbą o wybór takiego cuda. Koszt jaki by mnie interesował to powiedzmy do 700-no max totalny do 800zł Prosiłbym o jakieś szybkie odpowiedzi bo kwestia zakupu to pare godzin, no moze dobra. Pozdrawiam P.S Chyba, że opłaca się bardziej brać TV z funkcją monitora,ale to chyba lepsza grafa by musiała być prawda?? Edytowane 19 Grudnia 2007 przez czarecki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behemot Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Ale co to jest monitor z funkcja TV? Monitor z wbudowanym tunerem to juz telewizor, a najmniejsze i najtansze kosztuja wyraznie powyzej zaznaczonej przez Ciebie granicy cenowej. Chyba ze masz na mysli monitor z wejsciem s-video/composite i jednoczesnie posiadasz jakis zewnetrzny tuner, sprecyzuj swoja wypowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Obawiam sie ze monitor + karta TV wyjdzie ciebie taniej... chociaz jest taka 17stka za wymieniona ciebie cene - Hyundai 17 LCD L17T TV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarecki Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Obawiam sie ze monitor + karta TV wyjdzie ciebie taniej... chociaz jest taka 17stka za wymieniona ciebie cene - Hyundai 17 LCD L17T TVPowiem szczrze, że też doszedłem do takiego wniosku i że w sumie mogłem na to wcześniej wpaść, monitor + karta TV Dzieki za propozycję. Życzę wszystkim Zdrowych Wesołych Świąt Pozdrawiam Temat do zamknięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...