Kacimiierz Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Witam. Chcialem sie dowiedziec czy i ewentualnie jak mozna zmienic predkosc wiatraka na w/w karcie graficznej bo podczas gry w bardziej wymagajace tytuly karta ma ponad 80 stopni co wydaje mi sie troche duza temperatura chyba, ze tak ma byc. W SpeedFan w ogole nie pokazuje mi ani temperatury karty graficznej ani wiatraka karty graficznej. W Ati CCC to o ile jest taka opcja to ja jej nie widze. Tak gdzies na jakims forum obilo mi sie o 'oczy' ze fabrycznie wiatrak leci na 25%. Ktos moze wie jakim programem mozna toto zmienic? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Riva Tuner. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 a nie ma tematu o tej karcie?! rivatuner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...