namassa Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Witam, zakupiłem w piątek dysk Seagate Barracuda 7200.10 160GB 8MB ST3160815A. Okazało się, że nie działa i wydaje dziwne dzwięki. Oddałem go na gware po czym powiedzieli, że na wtorek będzie wiadomo. We wtorek powiedzieli, że uszkodzony był i dadzą mi nowy ale na środe bo jedzie dostawa z hurtownii. Dziś pięknego dnia po odbiorze "nowego" Seagate Barracuda 7200.10 160GB 8MB wyszło na jaw, że nie działa jako, że to nie był mój dysk tylko dla brata. Sprawdziłem na innych komputerach czy to tylko tak na namtym komputerze. Nigdzioe nie działa, wprawdzie nie wydaje dziwnych odgłosów, ale w przypadku podpięcia nawet do biosu nie chodzi tylko sie wiesza i pisze, że szuka urządzeń pod ata...... Nie wiem czy to może być jakaś uszkodzona seria lub co innego. Ale nie wiem co zrobić zwłaszcza, że pewnie usłyszę "przyjdź pan po świetach to zobaczymy". Prosiłbym o rade, lub może ktoś miał jakieś problemy z tą Barracudą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...