daFojtek Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 chodzimi o funkcje System Restore w windowsie Milenium a moje pytanie to jak to wylaczyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulik Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 O ile pamiętam w samym Windowsie nie ma takiej funkcji. Ja używałem programu co się chyba "restore remover" nazywał. Bezboleśnie radził sobie z tym problemem. Zasysaj go stąd: ftp://ftp.3dnews.ru/pub/www.3dnews.ru/too...ls/SRPSetup.exe Jak coś będzie nie tak to daj znać, poszukam u siebie tego programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 jesli masz taka mozliwosc to na twoim miejscu nie uzywal bym winMe, a co do System Restore (czy jak mu tam) to nie mam pojecia, gdzyz Me omijam z baaaardzo daleka .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulik Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Bez przesady. Pomimo złych recenzji WinMe gdy miałem słaby komputer i nie było jeszcze XP skusiłem się do zainstalowanie ME i NIE żałowałem. Instalowałem go na kilku komputerach i chodzi on co najmniej tak stabilnie jak 98SE. Nie twierdzę, że jest on lepszy od 98, ale daleki jestem od przestrzegania innych przed tą wersją systemu. Na "+" ME przemawia ciut lepszy wygląd, nowsze stery oraz szybsze uruchamianie się. Najczęściej wymienianym "-" jest niestabilna praca. Powtarzam jednak, ze ja takich objawów nie zaobserwowałem na różnych komputerach. Przypuszczam, że są konfiguracje, w których Me się wykłada. Jeśli jednak ma się trochę szczęścia to można śmiało jechać na Me. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Bez przesady. Pomimo złych recenzji WinMe gdy miałem słaby komputer i nie było jeszcze XP skusiłem się do zainstalowanie ME i NIE żałowałem. Instalowałem go na kilku komputerach i chodzi on co najmniej tak stabilnie jak 98SE. Nie twierdzę, że jest on lepszy od 98, ale daleki jestem od przestrzegania innych przed tą wersją systemu. Na "+" ME przemawia ciut lepszy wygląd, nowsze stery oraz szybsze uruchamianie się. Najczęściej wymienianym "-" jest niestabilna praca. Powtarzam jednak, ze ja takich objawów nie zaobserwowałem na różnych komputerach. Przypuszczam, że są konfiguracje, w których Me się wykłada. Jeśli jednak ma się trochę szczęścia to można śmiało jechać na Me. moze miales szczescie ... moze ja mialem pecha ... ja tam osobiscie nigdy nie skusze sie na Me, i nigdy go nie bede polecal ... wynika to z mojego (i nie tylko) doswiadczenia w "obcowaniu" z Me ... wybor nalezy do was - drodzy (nie) uzytkownicy Me ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 popieram kolege szulika!!! ME uzywam juz od ponad roku i nie maialem z nim zadnych problemow, a to co sie dzieje u kumpla, ktory uzywa XP to makabra. ME smiga u mnie az milo i w najblizszym czasie nie zamierzam sie przesiadac. XP mialem i szybko zrezygnowalem. co do restore, to wylacz ta funkcje w "system -> wydajnosc -> system plikow -> rozwiazywanie problemow -> wylacz przywracanie systemu" nastepnie skasuj ukryty katalog restore spod DOSa to powinno wystarczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Bez przesady. Pomimo złych recenzji WinMe gdy miałem słaby komputer i nie było jeszcze XP skusiłem się do zainstalowanie ME i NIE żałowałem. Instalowałem go na kilku komputerach i chodzi on co najmniej tak stabilnie jak 98SE. Nie twierdzę, że jest on lepszy od 98, ale daleki jestem od przestrzegania innych przed tą wersją systemu. Na "+" ME przemawia ciut lepszy wygląd, nowsze stery oraz szybsze uruchamianie się. Najczęściej wymienianym "-" jest niestabilna praca. Powtarzam jednak, ze ja takich objawów nie zaobserwowałem na różnych komputerach. Przypuszczam, że są konfiguracje, w których Me się wykłada. Jeśli jednak ma się trochę szczęścia to można śmiało jechać na Me. Moj choodzi zawsze jak blyskawica, a z problemem o ktory mi chodzilo juz sobie poradzilem bo jednak jest taka opcja ktora to wylancza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Bez przesady. Pomimo złych recenzji WinMe gdy miałem słaby komputer i nie było jeszcze XP skusiłem się do zainstalowanie ME i NIE żałowałem. Instalowałem go na kilku komputerach i chodzi on co najmniej tak stabilnie jak 98SE. Nie twierdzę, że jest on lepszy od 98, ale daleki jestem od przestrzegania innych przed tą wersją systemu. Na "+" ME przemawia ciut lepszy wygląd, nowsze stery oraz szybsze uruchamianie się. Najczęściej wymienianym "-" jest niestabilna praca. Powtarzam jednak, ze ja takich objawów nie zaobserwowałem na różnych komputerach. Przypuszczam, że są konfiguracje, w których Me się wykłada. Jeśli jednak ma się trochę szczęścia to można śmiało jechać na Me. Tesz ma ME , i chodzi jak ułał , z NU2002 ME jest stabilny jak skała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...