finish Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 No, dobra jest. Mod na slot poszedł, więc tak: Przejściówkę ppga zmodowałem na fcpga, potem połączyłem piny na procku z faq bx-mod (bez podnoszenia 0,2V) i dalej z ruskiego (chyba ruskiego) moda (też łącząc na procku) połączając piny AK4 z AN11 i G37 z G35 (wszystko łączone drucikami z kabelków fdd bez lakierów itp. :D ) bez łączenia AK36 i AL37. Wszystko chodzi stabilnie, ale na 100MHz fsb są zamulenia. Do tualatina na chipsecie via puszczonego na fsb 133 nie ma startu :-P Wykonałem już wszystko co chciałem wykonać z modami na slot1 i fcpga, aby uruchomić tualatina i pomóc innym przy renowacji starego sprzętu. Dzięki wszystkim za rady, linki i opisy może kiedyś znajdą się jacyś jeszcze zapaleńcy, którzy spróbują modów i zrobią w superpi 56s na 1M z celeron tualatin i :-P Pozdro z okazji świąt. Udanych modów jak najwięcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Wykonałem już wszystko co chciałem wykonać z modami na slot1 i fcpga, aby uruchomić tualatina i pomóc innym przy renowacji starego sprzętu. Dzięki wszystkim za rady, linki i opisy może kiedyś znajdą się jacyś jeszcze zapaleńcy, którzy spróbują modów i zrobią w superpi 56s na 1M z celeron tualatin i :-P Pozdro z okazji świąt. Udanych modów jak najwięcej.kto tego dokonał, bo nie słyszałem o takim wyczynie? tutaj kiedyś ze swoim tualatinem byłem na 1 miejscu ale już mnie zdetronizowali :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 pakzał byś zdjęcie proca z tym modem :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...