KOMUNA Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 (edytowane) Doradzcie co lepiej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> i dlaczego DFI Infinity NF Ultra II-M2 czy DFI Infinity NF570 SLI/ M.Pierwsza plyty to legenda nie ma co ale jednak to juz jest nforce4..moze lepiej wziac nf570?Czy DFI Infinity NF Ultra II-M2 Edytowane 20 Grudnia 2007 przez KOMUNA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zdecydowanie DFI Infinity NF Ultra II-M2 . Chipsety 5xx to niezbyt udana seria . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMUNA Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 A moze jest jaks plyta, ktora bylaby lepsza od DFI Infinity NF Ultra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 w podobnej cenie brak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Czy na kupowanych obecnie DFI na NF4 trzeba updatowac bios zeby obsluzylo procki 65nm ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Ja bym to zrobił na wszelki wypadek. Składałem znajomemu na tej mobo (tyle, że w wersji nForce4 SLI), to przy zmianie Semprona 3000+ na jakiegoś X2 chyba trzeba będzie ten bios update'ować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2bek Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 trzeba updatować biosa sam składalem we wrzesniu dfi infinity II M II i amd 3600+brishbane i musiałem pożyczyć od kumpla procesor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...