romek Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Tu proszę składać swoje wypowiedzi na temat konkursu i błędów jeśli jakieś zostały zauważone. Dla przypomnienia, na początku należy się zalogować na portalu, później poszukać prawidłowych odpowiedzi i je wybrać a na koniec nacisnąć klawisz Wyślij. Jeśli ktoś nie zastosował się do tego typu układu niestety nie będzie miał możliwości korekty i anulowania błędnych odpowiedzi po wysłaniu. Konkurs -> Świąteczny konkurs Pentagram FAQ: - są prawidłowe odpowiedzi na te pytania, wystarczy pomyśleć, poszukać na stronie producenta i poczytać. - kilka osób odpowiedziało w niecałą minutę na te odpowiedzi lecz nie polecamy się spieszyć bo korekty nie ma ani anulowania głosu. - Rok powstania Pentagram Europe to nie 1999 rok! Proszę bardziej wnikliwie czytać! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stig Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 (edytowane) Moze nie widze ale przegladając portal nie ma informacji "jesteś zalogowany jako..." wiem ze moze jest to jednoznaczne z zalogowaniem na forum ale na stronie serwisu takiej informacji chyba nie ma. Przydaloby sie wysylanie wiadomosci na e-mail z potwierdzeniem wzięcia udziału w konkursie i odpowiedziach. Edytowane 20 Grudnia 2007 przez Stig Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Portal jeszcze nie ma systemu logowania, sprawdzamy dzięki temu konkursowi jak daje sobie radę połączenie systemu z bazą IPB. Robimy to sami ponieważ pluginu pod to nie znajdziecie. Co do pytań w pytań to tak pomyliłem się z rozpędu i fipa widzę, że poprawił mój błąd. Sam nawet nie zdawałem sobie sprawy, że aż tyle osób będzie miało problem nawet nie z pytaniami ale jak przeczytać uważnie co jest napisane w regulaminie i poniżej jego co należy robić. Ponaciskali a później piszą, proszę usuńcie ten wpis, już teraz znam odpowiedź. Dlatego właśnie jest zabezpieczenie na 30 dni wstecz z kontem. Czekamy na propozycje i wasze sugestie do zmian w kolejnych konkursach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Odpowiedziałem na wszystkie-wydaje mi sie że dobrze [; Bardzo dobrze że wreszcie jest konkurs. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ile kosztuje wygrana? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Jakies dziwne rzeczy pokazuja sie po zaglosowaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koko_ Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 mi po kliknieciu wyslij pokazalo sie ze jestem zalogowany jako "marco";P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 mi po kliknieciu wyslij pokazalo sie ze jestem zalogowany jako "marco";P Ten napis tez mialem tylko, ze na gorze strony. ;] PL4Y3R to Ty ? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Wypełniłem, wysłałem. Żadnych dziwnych problemów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 (edytowane) Moze to wina przegladarki, w najnowszym FF 3.0b2 zadnych problemow ;) Edytowane 20 Grudnia 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 - Rok powstania Pentagram Europe to nie 1999 rok! Proszę bardziej wnikliwie czytać!Moim zdaniem nierozsądne to jest. Aż tak mało osób odpowiedziało, żeby podsuwać takie rady? Oczywiście no offence, ale ja bym czegoś takiego nie powiedział. Mniej osób odpowie dobrze = lepiej dla tych osób, które odpowiedziały jednak dobrze. Niech wygrają Ci, którzy naprawdę myślą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Moim zdaniem nierozsądne to jest. Aż tak mało osób odpowiedziało, żeby podsuwać takie rady? Oczywiście no offence, ale ja bym czegoś takiego nie powiedział. Mniej osób odpowie dobrze = lepiej dla tych osób, które odpowiedziały jednak dobrze. Niech wygrają Ci, którzy naprawdę myślą. Czy ty chcesz, zeby nagrody zostaly na nastepny konkurs :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Czy ty chcesz, zeby nagrody zostaly na nastepny konkurs :lol2: Aż tak dużo jest nagród, czy aż tak mało userów wzięło udział w Świątecznym konkursie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Aż tak dużo jest nagród, czy aż tak mało userów wzięło udział w Świątecznym konkursie? Ani to, ani to. U nas w redakcji panuje totalnie ironiczne poczucie humoru :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colinus Barbarianus Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Moge dostac linka, gdzie mozna sie zalogowac? Bo w mojej przegladarce tego nie widac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Moge dostac linka, gdzie mozna sie zalogowac? Bo w mojej przegladarce tego nie widac :( Bo podobno musisz byc na forum od przynajmniej 30 dni - takie małe ograniczenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Moge dostac linka, gdzie mozna sie zalogowac? Bo w mojej przegladarce tego nie widac :( Pod regulaminem konkursu jest widoczny: a) oanel logowania jeśli nie ma ciasteczka b) pytania jeśli ciasteczko jest i użytkownik istnieje od przynajmniej 30 dni w bazie oraz data jest wcześniejsza niż 23:59:59 31 grudnia 2007 c) Komunikat o konieczności posiadania konta przynajmniej 30 dni po zalogowaniu się / posiadaniu ciasteczka jeśli konto ma mniej niż 30 dni. Tak jak pisaliśmy konkurs dla *stałych* czytelników - chcemy zawsze w szczególności docenić tych z Was którzy aktywnie współtworzą ten serwis pozwalając mu być coraz lepszym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colinus Barbarianus Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 No coz, akurat nie rejestrowalem sie od poczatku przegladania, tylko wczoraj :) A regulamin... Coz, czyta sie takie rzeczy chyba na koncu i pobieznie, a ogromne zdjecia nagrod :) raczej nie ulatwiaja tego. W kazdym razie dziskuje za odpowiedz i poczekam do przyszlorocznego konkursu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooCash Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 tez po kliknieciu 'wyslij' pojawilo mi sie okno z podziekowaniem a po lewej jestem zalogowany jako "marco" i mam panel administracyjny :P nie aktywny na szczescie :] tzn ze wszystkie nagrody zgarnie marco ? :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#matthew Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 to juz wiemy kto wygral konkurs xd 1miejsce- marco 2 - marco 3- marco xd . :lol: :lol: :lol: a tak by mi sie przydal ten zasilacz -.- " ;DD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 tez po kliknieciu 'wyslij' pojawilo mi sie okno z podziekowaniem a po lewej jestem zalogowany jako "marco" i mam panel administracyjny :P nie aktywny na szczescie :] tzn ze wszystkie nagrody zgarnie marco ? :D:D:D Ja niestety nic nie dostane ;) Faktycznie strona "dziękujemy" jest generowana statycznie i chyba przez przypadek zapisałem wersje którą ja widzę. W każdym razie nie ma się co obawiać - odpowiedzi nie są do mnie przypisane. Zresztą nie potrafił bym prawidłowo odpowiedzieć na pytania konkursowe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Wysłane, zero najmniejszych problemów. Teraz tylko czekać na nagrodę dla mnie ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew DC Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 (edytowane) głupia sprawa z koniecznością posiadania konta minimum 30dni.... 3 lata byłem na tweak.pl(czyli teraz pure.pc) , a teraz musiałem założyć nowe konto i nie mam prawa do wzięcia udziału w konkursie :( Edytowane 23 Grudnia 2007 przez Andrew DC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 głupia sprawa z koniecznością posiadania konta minimum 30dni.... 3 lata byłem na tweak.pl(czyli teraz pure.pc) , a teraz musiałem założyć nowe konto i nie mam prawa do wzięcia udziału w konkursie :( Dublowanie kont jest zabronione przez regulamin. Sugeruję pilny kontakt z administratorem z wytłumaczeniem faktu posiadania podwójnego konta i ustaleniu które zostanie zablokowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszkon Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Hehe to się kolega wkopał :P Wy się nie dziwcie, że po oddaniu odpowiedzi widzicie panel Marco... To taki dodatkowy świąteczny prezent by choć przez chwile poczuć włądzę :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dygnitarz Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 3 lata byłem na tweak.pl(czyli teraz pure.pc) , a teraz musiałem założyć nowe konto i nie mam prawa do wzięcia udziału w konkursie Skoro miałeś konto na tweaku to powinieneś automatycznie mieć tutaj (ten sam login+hasło). Ja ,w każdym bądź razie, nie przypominam sobie, abym musiał ponownie rejestrować się na ppc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Dziękujemy za udział w konkursie. Wyniki już 2 stycznia 2008!. Pytania proste tylko przypalowe jest to z data utworzenia Pentagram europe :D pytanie jest napisane wspak [tak mi sie wydaje] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek28124683 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 a ja sie zarejestrowalem 1 grudnia, o jeden dzien za pozno:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Dziękujemy za udział w konkursie. Wyniki już 2 stycznia 2008!. Chociaż w sumie jeszcze nigdy nic nie wygrałem, ale spróbować można :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Nie warto bo juz dostalen cynk ze to ja wygralem wszystkie 3 nagrody :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Odpowiedzi sa banalne wiec nie wiem po co ktos ma je podawac wystarczy dobrze poszukac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...