Skocz do zawartości
romek

Świąteczny konkurs Pentagram - wypowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Tu proszę składać swoje wypowiedzi na temat konkursu i błędów jeśli jakieś zostały zauważone.

Dla przypomnienia, na początku należy się zalogować na portalu, później poszukać prawidłowych odpowiedzi i je wybrać a na koniec nacisnąć klawisz Wyślij. Jeśli ktoś nie zastosował się do tego typu układu niestety nie będzie miał możliwości korekty i anulowania błędnych odpowiedzi po wysłaniu.

Konkurs -> Świąteczny konkurs Pentagram

FAQ:

- są prawidłowe odpowiedzi na te pytania, wystarczy pomyśleć, poszukać na stronie producenta i poczytać.

- kilka osób odpowiedziało w niecałą minutę na te odpowiedzi lecz nie polecamy się spieszyć bo korekty nie ma ani anulowania głosu.

- Rok powstania Pentagram Europe to nie 1999 rok! Proszę bardziej wnikliwie czytać!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze nie widze ale przegladając portal nie ma informacji "jesteś zalogowany jako..." wiem ze moze jest to jednoznaczne z zalogowaniem na forum ale na stronie serwisu takiej informacji chyba nie ma. Przydaloby sie wysylanie wiadomosci na e-mail z potwierdzeniem wzięcia udziału w konkursie i odpowiedziach.

Edytowane przez Stig

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Portal jeszcze nie ma systemu logowania, sprawdzamy dzięki temu konkursowi jak daje sobie radę połączenie systemu z bazą IPB. Robimy to sami ponieważ pluginu pod to nie znajdziecie.

Co do pytań w pytań to tak pomyliłem się z rozpędu i fipa widzę, że poprawił mój błąd. Sam nawet nie zdawałem sobie sprawy, że aż tyle osób będzie miało problem nawet nie z pytaniami ale jak przeczytać uważnie co jest napisane w regulaminie i poniżej jego co należy robić. Ponaciskali a później piszą, proszę usuńcie ten wpis, już teraz znam odpowiedź. Dlatego właśnie jest zabezpieczenie na 30 dni wstecz z kontem.

Czekamy na propozycje i wasze sugestie do zmian w kolejnych konkursach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Odpowiedziałem na wszystkie-wydaje mi sie że dobrze [; Bardzo dobrze że wreszcie jest konkurs.

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Ile kosztuje wygrana? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

- Rok powstania Pentagram Europe to nie 1999 rok! Proszę bardziej wnikliwie czytać!

Moim zdaniem nierozsądne to jest. Aż tak mało osób odpowiedziało, żeby podsuwać takie rady?

Oczywiście no offence, ale ja bym czegoś takiego nie powiedział. Mniej osób odpowie dobrze = lepiej dla tych osób, które odpowiedziały jednak dobrze. Niech wygrają Ci, którzy naprawdę myślą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem nierozsądne to jest. Aż tak mało osób odpowiedziało, żeby podsuwać takie rady?

Oczywiście no offence, ale ja bym czegoś takiego nie powiedział. Mniej osób odpowie dobrze = lepiej dla tych osób, które odpowiedziały jednak dobrze. Niech wygrają Ci, którzy naprawdę myślą.

Czy ty chcesz, zeby nagrody zostaly na nastepny konkurs :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moge dostac linka, gdzie mozna sie zalogowac? Bo w mojej przegladarce tego nie widac :(

Pod regulaminem konkursu jest widoczny:

a) oanel logowania jeśli nie ma ciasteczka

b) pytania jeśli ciasteczko jest i użytkownik istnieje od przynajmniej 30 dni w bazie oraz data jest wcześniejsza niż 23:59:59 31 grudnia 2007

c) Komunikat o konieczności posiadania konta przynajmniej 30 dni po zalogowaniu się / posiadaniu ciasteczka jeśli konto ma mniej niż 30 dni.

Tak jak pisaliśmy konkurs dla *stałych* czytelników - chcemy zawsze w szczególności docenić tych z Was którzy aktywnie współtworzą ten serwis pozwalając mu być coraz lepszym :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No coz, akurat nie rejestrowalem sie od poczatku przegladania, tylko wczoraj :)

A regulamin... Coz, czyta sie takie rzeczy chyba na koncu i pobieznie, a ogromne zdjecia nagrod :) raczej nie ulatwiaja tego.

W kazdym razie dziskuje za odpowiedz i poczekam do przyszlorocznego konkursu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez po kliknieciu 'wyslij' pojawilo mi sie okno z podziekowaniem

a po lewej jestem zalogowany jako "marco" i mam panel administracyjny :P nie aktywny na szczescie :]

tzn ze wszystkie nagrody zgarnie marco ? :D:D:D

Ja niestety nic nie dostane ;) Faktycznie strona "dziękujemy" jest generowana statycznie i chyba przez przypadek zapisałem wersje którą ja widzę.

W każdym razie nie ma się co obawiać - odpowiedzi nie są do mnie przypisane. Zresztą nie potrafił bym prawidłowo odpowiedzieć na pytania konkursowe ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

głupia sprawa z koniecznością posiadania konta minimum 30dni.... 3 lata byłem na tweak.pl(czyli teraz pure.pc) , a teraz musiałem założyć nowe konto i nie mam prawa do wzięcia udziału w konkursie :(

Edytowane przez Andrew DC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

głupia sprawa z koniecznością posiadania konta minimum 30dni.... 3 lata byłem na tweak.pl(czyli teraz pure.pc) , a teraz musiałem założyć nowe konto i nie mam prawa do wzięcia udziału w konkursie :(

Dublowanie kont jest zabronione przez regulamin. Sugeruję pilny kontakt z administratorem z wytłumaczeniem faktu posiadania podwójnego konta i ustaleniu które zostanie zablokowane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 lata byłem na tweak.pl(czyli teraz pure.pc) , a teraz musiałem założyć nowe konto i nie mam prawa do wzięcia udziału w konkursie

Skoro miałeś konto na tweaku to powinieneś automatycznie mieć tutaj (ten sam login+hasło). Ja ,w każdym bądź razie, nie przypominam sobie, abym musiał ponownie rejestrować się na ppc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi