Jabar83 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 (edytowane) Skoro nie wygrałem to poproszę o zwrot koperty... Maniakalny tak całkiem serio to z tego co wiem nie ma gwarancji na wygrany sprzęt. Przynajmniej ja wygrałem kiedyś aparat i facet ,który mi go przywiózł twierdził ,że nie serwisują aparatów wygranych w konkursach i promocjach. Oczywiście mogę się mylić :) Edytowane 17 Stycznia 2008 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Pewnie chciał sprzedać a tu zonk :ph34r: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Skoro nie wygrałem to poproszę o zwrot koperty... Maniakalny tak całkiem serio to z tego co wiem nie ma gwarancji na wygrany sprzęt. Przynajmniej ja wygrałem kiedyś aparat i facet ,który mi go przywiózł twierdził ,że nie serwisują aparatów wygranych w konkursach i promocjach. Oczywiście mogę się mylić :) ok dzieki, o taką odp chodziło wlasnie tak mi sie cos zdawało Pewnie chciał sprzedać a tu zonk :ph34r:moj komputer(stacjonarny) pobiera 150W........ z monitorem :lol: mialem oferte 140zł i gosc jeszcze chce gwarancje :lol: zloze jakiś komputer dla brata w taki wypadku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 (edytowane) Nie prawda, wygrany sprzęt również podlega gwarancji! Wszystko oczywiście zależy od sponsora... Wiem co mówię, bo w szafce z papierami mam kilka kart gwarancyjnych na "fanty z loterii" :P (chociaż na zasilacz nie dostałem - odsyłałem go do dystrybutora wraz z danymi swoimi i adnotacji o konkursie) Edytowane 17 Stycznia 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...