Black_war Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Oto moje pytanie :) Muszę zazworkować 4 piny (2 zworki po 2 dziury) no ale stare gdzieś zgubiłem i tu pytanie czym to zastąpić... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Oto moje pytanie :) Muszę zazworkować 4 piny (2 zworki po 2 dziury) no ale stare gdzieś zgubiłem i tu pytanie czym to zastąpić... ? idź do pierwszego lepszego sklepu - powinni dać za darmo albo za symboliczna złotówkę. Ewentualnie wywiń stosowne oczka z drutu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Ale wywinąć tak żeby te 2 piny, które muszę połączyć się stykały;] ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 (edytowane) A nie możesz je połączyć cienkim przewodem elektrycznym/kablem itp aby się zwierały ?? Edytowane 20 Grudnia 2007 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Szczerze mówiąc to połącze je chyba jednak cyną :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Tak na stałe? Lepiej je połącz drucikiem i będzie dobrze. A nie masz na pewno z jakiegokolwiek innego kompa czy napędu niepotrzebnej zworki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Na pewno, co najwyżej w twardzielu i nagrywarce zworki slave/master ale to średni pomysł je wyciągać, bo te komponenty są w użyciu. Nie, nie na stałe, na razie na tej płycie nie będę nic lutował. Myślałem, że się na tyle cyna wygnie, ażeby te piny połączyć no ale jest za gruba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 To utnij kawalek przewodu izolowanego i wcisnij w niego pina z jednej strony i zrob to samo z druga koncowka przewodu , proste i bez problemowe. Po co lutowac jeszcze bardziej nagrzebiesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Dobra wcisnąłem zworkę z nagrywary, efekt? Działa jeden kanał dźwięku i nie mam cd-roma a dlaczego to zrobiłem? Bo moją płytę projektował i składał jakiś wyjątkowo mały Azjata w dodatku najprawdopodobniej bez rodziny, bo nawet włożenie zworki w to durne miejsce jest nielada wyczynem ;] Nawet paluch wskazujący mi się tam nie mieści. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...