Oniryczny Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Witam! Windows mi padł i robię formata... jednak nie mam zapisanych maili z M$ Outlooka i chcę je zachować... jak to uczynić? Wiem że we jakimś folderze czy pliku one są to skopiuje... ale gdzie to jest ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Outlook Express zapisuje w Documents And Settings\nazwa_uzytkownika\Ustawienia Lokalne\Dane Aplikacji\Identities\dziwny_ciag_znakow\Microsoft\Outlook Express - moze w czyms pomoze. Ogolnie szukalbym gdzies w Documents And Settings, w folderze danego uzytkownika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oniryczny Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 (edytowane) znalazłem... C:\Dpcuments&Settings\User\Ustawienia Lokalne\Dane Aplikacji\Microsoft\Office jest to plik z rozszerzeniem .pst ale co ja mam z nim teraz zrobić? zainstalować Outlooka ale nie mam jak... Edytowane 23 Grudnia 2007 przez Oniryczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 no to chcesz zachować te mejle czy co :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...