KUBA TM Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 (edytowane) Witam. Otoz mam problem z instalacja urzadzenia HP F2180 pod Windowsem Vista. Mam sterowniki sciagniete ze strony producenta DOKLADNIE TE i podczas instalacji sterownika instalator prosi o podlaczenie urzadzenia, wiec tak robie. Nastepnie wyskakuje okienko windowsowskie w ktorym jest mniej wiecej do wyboru: przeszukaj komputer w celu zainstalowania sterownika, anuluj, zapytaj pozniej. Klikam przeszukaj komputer w celu zainstalowania sterownika po czym nie znajduje go ;/ Jak wybiore inne opcje to tez system sterownika mi nie zainstaluje. HELP Edytowane 21 Grudnia 2007 przez KUBA TM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Kliknij anuluj w tym windosowskim okienku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 robilem tak i nic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...