Korowiow Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Witam wszystkie mądre głowy. Mam problem z Klawiaturą Logitecha MX 5000. Problem Polega na tym że Nie potrafie włączyć w Biosie obsługi Klawiatury przez USB Przy każdym Starcie komputera wyskakuje komunikat że nie wykryto klawiatury jest magiczne piknięcie i wgrywa się dalej Windows Vista Home premium. Kiedy uruchomi się Windows , Klawiatura oraz Myszka wogóle nie działa. Wyskakuje komunikat że brak sterownika BCM2045A (sterownik bluetooha), kiedy wyjme i włoże nadajnik Bluetoha to wyskakuje okienko że sterownik jest nie prawidłowo zainstalowany ale klawiatura oraz myszka działaja poprawinie. Oczywiście zaistalowany jest do tej klawiatury odpowiedzie oprogramowanie z Logitecha (setPoint) Problem Ten nie występuje kiedy robie restart kompa wtedy wszystko działa jak powinno. Bardzo prosze o swoje pomysły co mam zrobić bo troche jestem już zdesperowany. :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Jedyne co jeszcze przychodzi mi do głowy to formatowanie kompa, lecz wydaje mi się że proble jest w Biosie ponieważ USb powinno działać przy samym starcie systemu by np wejśc do Biosu :mad: Cały problem jest z USB według Mnie Pozdrawiam i z niecierpliwością oczekują na Podpowiedzi. KOROWIOW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...