pitrASS Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 (edytowane) Witam, mam takie cos: Acer TravelMate 2430 Chipset: SiS M661MX Typ procesora: Mobile Intel Celeron M 380J, 1600 MHz (16 x 100) Nazwa kodowa: Dothan-1024 Typ obudowy: 479 Ball uFCBGA / 478 Pin uFCPGA Liczba tranzystorów: 140 milion(ów) Technologia wykonania: 7M, 90 nm, CMOS, Cu, Low-K Inter-Layer, High-K Gate, Strained Si Pamęć: 512 MB (PC2700 DDR SDRAM) Hard disk: 60 GB Mysle o wymianie procka. I z tad moje pytanie, czy jest taka mozliwosc a jesli tak to na jaki(centrino?). Pozdrawiam. P.S. znalazlem cos takiego: http://www.allegro.pl/item287189402_pentiu..._400_gwar_.html bedzie fungowac? Edytowane 20 Grudnia 2007 przez pitrASS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 nie wiem co znaczy fungować ale powinien ten procek z linka działać bez problemu. dokup tez pamięci. nie wiem jaki masz dysk, raczej też przydaloby wymienić sie na szybszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Teoretycznie procek powinien działać, chyba że go bios nie chwyci. Jeszcze 512 ramu by się przydało co nie pitrASS ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrASS Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 nie wiem co znaczy fungować ale powinien ten procek z linka działać bez problemu. dokup tez pamięci. nie wiem jaki masz dysk, raczej też przydaloby wymienić sie na szybszy heh, "fungować" tzn. działać. Dzieki za odpowiedź. Dysk to 60-tka a ile ma obrotow to zabij mnie nie wiem(podejrzewam 5400). O RAMIE tez mysle.Jeszcze raz dzieki.Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Ten proc pojdzie z cala pewnoscia... Powodzenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...