sinus Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Mam Saphire Radeon 8500le i chce ją uciszć bo będe robił WC. niestety nie mam otworów mocujących więc zalmany odpadają :( Myślałem żeby dać na niego blok Chip M8 albo Grey Boxa z Miko, ale musiałbym go przykleić na taśmie termoprzewodzącej (gwarancja :( ) ale nie wiem czy to ma sens. Może jakieś inne propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 hmmm, moze C-Clamp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Co??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 No ludzie, zlitujcie się :wink: Co to jest C-Clamp :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 No ludzie, zlitujcie się :wink: Co to jest C-Clamp :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Oki teraz jarze. Dzięki! W naszej gwarze to się wabi cwinga :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...