RedNacz Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Wydział Dziennikarstwa I Nauk Politycznych (na UW) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Wow!!! Nie to co ja Mila College :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Wow!!! Nie to co ja Mila College :D A co to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Wyzsza Szkola Infomatyki. Nudy jakich malo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Wyzsza Szkola Infomatyki. Nudy jakich malo. No widzisz... ale ty przynajmniej wiesz co chciałbyś w życiu robić, a ja myślałem od 15 r życia, że chce być dziennikarzem... i co się okazało... dostanie się na te studia było na serio cięzkie 900 osób na 140 miejsc... mogłem iść bez egzamów na polibude za olimpide z fizy, ale nieeee musiałem iść na UW.... shit... chyba się przeniosę gdzieś indziej... myślałem o wydziale geologii... będe jeździł po Polsce i kopał groby... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...