MantisGhost Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 (edytowane) chejeczka posiadam ten zabytek :D pixelwiev'a (prolinka jak kto woli) rev 9d bodajze poniewaz zwykly program jest biedny i niewykrywa mi wszystkich kanalow na kablowce aster zainstalowalem chris tv. Program jest ok ale mam problem ktory pojawia mi sie od czasu do czasu i jest upierdliwy. Jezeli seie juz pojawi to za nic nie umiem go naprawic a przeinstalowywanie 100x i chrisa i sterow tunera mnie nie rajcuje do rzeczy: a) program dziala w trybie okienka widac obraz mozna normalnie przelaczac kanaly program dziala w trybie pelnoekranowym obrazu nie ma jest albo czarno albo niebiesko na ekranie, zmiana kanalu nie pomaga b) program dziala w trybie okienka obrazu nie ma jest albo czarno albo niebiesko na ekranie, zmiana kanalu nie pomaga program dziala w trybie pelnoekranowym obraz jest kanaly mozna zmieniac normalnie jak juz sie takie dziwo zrobi to albo jest sytuacja a albo jest sytuacja b :D czekam na sugestie jak rozwiazac ten problem gdy nastapi albo jak zapobiec takim cudom ^^ Edytowane 21 Grudnia 2007 przez MantisGhost Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 a nie wystarczy przelaczyc z duzego na maly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 (edytowane) Spróbuj programu MoreTV. Może nie jest tak wygodny jak ChrisTV, ale IMO sprawia mniej problemów i ma większe możliwości. Edytowane 21 Grudnia 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Spróbuj programu MoreTV. Może nie jest tak wygodny jak ChrisTV, ale IMO sprawia mniej problemów i ma większe możliwości. probowalem nie podchodzi mi :/ greg 505 nie wystarczy :) jak leci cos fajnego to ja wole sobie to puscic na pelny ekranm pozatym kompa uzywam tez jako telewizora a ogladanie kanalu w ramce 10x10 cm z kanapy po drugiej steronie pokoje mnie nie bawi i watpie zeby lornetka tu cos dala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peet Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Ja też mam kartę tej firmy i od paru lat używam programu DScaler. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...