Skocz do zawartości
MantisGhost

Bt878 + Christv I Problem

Rekomendowane odpowiedzi

chejeczka posiadam ten zabytek :D pixelwiev'a (prolinka jak kto woli) rev 9d bodajze poniewaz zwykly program jest biedny i niewykrywa mi wszystkich kanalow na kablowce aster zainstalowalem chris tv. Program jest ok ale mam problem ktory pojawia mi sie od czasu do czasu i jest upierdliwy. Jezeli seie juz pojawi to za nic nie umiem go naprawic a przeinstalowywanie 100x i chrisa i sterow tunera mnie nie rajcuje do rzeczy:

a) program dziala w trybie okienka widac obraz mozna normalnie przelaczac kanaly

program dziala w trybie pelnoekranowym obrazu nie ma jest albo czarno albo niebiesko na ekranie, zmiana kanalu nie pomaga

b) program dziala w trybie okienka obrazu nie ma jest albo czarno albo niebiesko na ekranie, zmiana kanalu nie pomaga

program dziala w trybie pelnoekranowym obraz jest kanaly mozna zmieniac normalnie

jak juz sie takie dziwo zrobi to albo jest sytuacja a albo jest sytuacja b :D czekam na sugestie jak rozwiazac ten problem gdy nastapi albo jak zapobiec takim cudom ^^

Edytowane przez MantisGhost

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spróbuj programu MoreTV. Może nie jest tak wygodny jak ChrisTV, ale IMO sprawia mniej problemów i ma większe możliwości.

probowalem nie podchodzi mi :/

greg 505 nie wystarczy :) jak leci cos fajnego to ja wole sobie to puscic na pelny ekranm pozatym kompa uzywam tez jako telewizora a ogladanie kanalu w ramce 10x10 cm z kanapy po drugiej steronie pokoje mnie nie bawi i watpie zeby lornetka tu cos dala :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi