DDR2 Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Ciekawi mnie czy na P6T delux cyknę na 920 3,6GHZ stabilnie 180x20=3600mhz czyli Oc około 35% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyspa Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 (edytowane) a ja jestem tak na prawde ciekawy juz po co podkrecac cos co jest tak swietne i do kazdej gry na 100% starczy :D -> oczywiscie rozumiem pytania odnosnie OC ale to powoli stało sie chore :) -> kiedys ludzie podkrecali aby gra im lepiej chodziła a teraz kręcą aby kręcić hmmm... dziwne :P i tylko zmieniaja na kosmiczne rozdzielczosci i mówią ze im mało hmm jak dla mnie to jakis obłęd :P ludzie chyba zatracili sens OC : P -> wszystko ocieka komerchą teraz ;) -> troche szkoda ze odeszly juz praktycznie czasy w ktorych np gra chodzila slabo na najnizszej rozdzielczosci i sie kreciło kompa aby chodzilo kilka FPS lepiej... to bylo cos <rozmazony> a teraz kazdy kreci aby mu np crisis chodził na 1900 rozdzielczosci hehehe :D chore ale prawdziwe : P wiem wiem OFFTOPIC! :P Edytowane 30 Października 2008 przez Wyspa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 a ja jestem tak na prawde ciekawy juz po co podkrecac cos co jest tak swietne i do kazdej gry na 100% starczy :D -> oczywiscie rozumiem pytania odnosnie OC ale to powoli stało sie chore :) -> kiedys ludzie podkrecali aby gra im lepiej chodziła a teraz kręcą aby kręcić hmmm... dziwne :P i tylko zmieniaja na kosmiczne rozdzielczosci i mówią ze im mało hmm jak dla mnie to jakis obłęd :P ludzie chyba zatracili sens OC : P -> wszystko ocieka komerchą teraz ;) -> troche szkoda ze odeszly juz praktycznie czasy w ktorych np gra chodzila slabo na najnizszej rozdzielczosci i sie kreciło kompa aby chodzilo kilka FPS lepiej... to bylo cos <rozmazony> a teraz kazdy kreci aby mu np crisis chodził na 1900 rozdzielczosci hehehe :D chore ale prawdziwe : P wiem wiem OFFTOPIC! :P Jak ktoś kupuje kompa za taką kasę to raczej nie po to, żeby grać w 1024 x 768... Świat poszedł naprzód. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duperele Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 orientuje sie ktos kiedy ma byc premiera nehalemow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Między 10 a 19 listopada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amarant Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 17 listopada http://www.egielda.com.pl/?str=news&id=3739 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Informacja stara już. Premiera jest przesunięta na trzeciego listopada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Jutro się pobawię nowymi zabawkami zobaczymy co to potrafi . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Jutro się pobawię nowymi zabawkami zobaczymy co to potrafi .zaszalejesz w WINRAR-rze, 3dm2k6 i vantage bo jajka dają "pseudo kopa" w CPU TEST dzięki ilości "pseudo" rdzeni a tak na poważnie : to zdaj relację :) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyspa Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 lol a juz masz nowe zabawki? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Nowych zabawek jest juz troche w naszym kraju. Procki sa... fajne, a ploty roznego typu sa mniej lub bardziej nieuzsadnione ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyspa Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 no to skoro sprzęt juz jest dostepny to czemu ciągle rekord swiata w 3dmarku06 nie został pobity na nehalemie? ;) ciągle jest on na E8600 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 no to skoro sprzęt juz jest dostepny to czemu ciągle rekord swiata w 3dmarku06 nie został pobity na nehalemie? ;) ciągle jest on na E8600 ;) Bo sa ale nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maz1i Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Amba Fatima było i ni ma :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amarant Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Informacja stara już. Premiera jest przesunięta na trzeciego listopada. A skąd taka informacja? Jakiś link poproszę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duperele Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 wlasnie przeczytalem recenzje architektury nowych Nehalemow i rowniez na koncu recenzji jest podane iz premiera nowych chipsetow bedzie miala miejsce juz po tym weekendzie:) takze szykowac kasiore ludzie;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maz1i Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 wlasnie przeczytalem recenzje architektury nowych Nehalemow i rowniez na koncu recenzji jest podane iz premiera nowych chipsetow bedzie miala miejsce juz po tym weekendzie:) takze szykowac kasiore ludzie;D Gdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 http://www.extrahardware.cz/forum/viewtopi...tart=175#p40481 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDR2 Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Widzę że ludziska którzy chcieli brać 9450/9550 wezmą teraz 920 za jakieś 1000-1100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyspa Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 i ceny pójdą w dół :) -> ciekawe ile bedzie procek kosztowac nowy : P (cena polska a nie USA) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDR2 Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Nowa 920 w hurtownii od 1000-1100pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 chyba po wejściu nowej architektury i tak ceny nowych proc. i płyt będą kosmiczne... :/ PS. Jest jakiś spis jakie proc wyjdą tj. oznaczenia / zegar :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 http://translate.google.com/translate?u=ht...sl=el&tl=en Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Ja zmieniam platforme :) czekam na 920 + Asusa R2E + 3 x2 ramu w Tri Chanel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Ja zmieniam platforme :) czekam na 920 + Asusa R2E + 3 x2 ramu w Tri Chanel.Ile Cię to w sumie kosztuje/będzie kosztować ?? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 (edytowane) Duzo. Plyta ok. 1600. Procek hmm 920 ok 1100 i pamieci 1000-1200. Mam teraz 8500@4100 na DFI X38 LT i Thermalright Ultra 120 eXtreme + 2 x 2 ramu 1150 OCZ FLEX 2. Edytowane 1 Listopada 2008 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 w syntetykach poczujesz kopa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 :) raz sie zyje Dzisiaj widzialem 40-sto latkow " i niewiele starszych " wiec trzeba przynajmniej jakiejs przyjamnosci zasmakowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olafo Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 (edytowane) @Lysyn Radziłbym bym, żebyś się zastanowił nad braniem 6 giga RAM jeśli nie zajmujesz się jakimiś profesjonalnymi zadaniami typu obróbka grafiki. Bo branie 3x2 giga tylko ze względu na możliwość uruchomienia "triple channel" jest po prostu wyrzucaniem pieniędzy w błoto. Nie ma absolutnie żadnej różnicy w wydajności między trybem dwukanałowym a trzykanałowym, no może z wyjątkiem syntetyków takich jak sandra. A tak swoją drogą to każdy z nas poczułby kopa gdyby miał u siebie w komputerze 4 dyski ssd w raid0. Po wymianie c2d/quad na core i7 nikt poza nieliczną garstką profesjonalistów tego kopa nie odczuje. Edytowane 1 Listopada 2008 przez olafo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 A skąd taka informacja? Jakiś link poproszę?Ze źródła. Linków nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...