cooger Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 To poprostu trzeba zobaczyć... http://www.nvchips-fr.com/News/ScreenImage...ainward_fx1.jpg I ten stylizowany metalowy element w formie FX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malitek Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 fajowo wykonane. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziolk Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Panowie z tymi wiadomosciami to na osla laczke!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Niezły burdel w tej budzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cooger Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Przecież to jest wygląd chłodzenia no GeforceFX - wg Ciebie to jest OT ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Ja sie boje dźiforsa fx ;] Nvidia zaczyna szamotac sie byleby nadazyc za konkurecja ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 wyglada niezle. szkoda ze to jest takie doopne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KREMator Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 wyglad, zajebisty, ciekawe jak sie w praktyce sprawdza, a podobna konstrukcje (jak nie ta sama) robil jakis gosciu na http://www.deviantpc.com/articles/gf4wcp3/index.shtml polecam looknac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 wyglad, zajebisty, ciekawe jak sie w praktyce sprawdza, a podobna konstrukcje (jak nie ta sama) robil jakis gosciu na http://www.deviantpc.com/articles/gf4wcp3/index.shtml polecam looknac :) o kur.a ten link co podales. ja nie moge. to jest arcydzielo. ale mi kopara spadla. szok. wow. masakra. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_Idiot Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 ehh.. najbardziej podoba mi sie ta rozdzielka do wody :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 mi sie podoba ten chlodzony woda fx... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...