MaryGave Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Witam mam taki problem po wpisaniu komendy list -g i list -g --get pisze mi że lista kontaktów jest pusta jak jest na serwerze gg i nie wiem jak zaimportować do ekg wie ktoś może jak na to zaradzić albo jak zaimportować listę z pliku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piteq Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 (edytowane) Nie wiem jak ekg2, ale ekg ver. 1.7 importuje kontakty z serwera po zalogowaniu tak: "list --get" i "list -g". Na koniec zeby zapisac na stale liste komenda "save". Edytowane 21 Grudnia 2007 przez piteq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaryGave Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Po włączeniu i w about pisze że ekg2-20070226 i dodam że próbuję za pomocą tych poleceń to wywala mi Lista kontaktów jest pusta ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Hmmm może to i głupie, ale weź z normalnego gg: - skasuj listę z serwera - wgraj jeszcze raz Może pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaryGave Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Hmmm może to i głupie, ale weź z normalnego gg: - skasuj listę z serwera - wgraj jeszcze raz Może pomoże. Niestety to też i nie pomogło ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 (edytowane) http://img227.imageshack.us/img227/9599/zrzutekranufh5.png Jak się domyślam mam to samo... Hmmm idę się pobawić ;) edit: done ;-) Intalujesz ekg. Logujesz się. Pobierasz listę. Kopiujesz zawartość pliku "/home/Twoj_uzytkownik/.gg/userlist" do pliku /home/Twoj_uzytkownik/.ekg2/gg:numergg-userlist Odpalasz ekg2 i cieszysz się listą kontaktów. Edytowane 21 Grudnia 2007 przez KrOOliK89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaryGave Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 http://img227.imageshack.us/img227/9599/zrzutekranufh5.png Jak się domyślam mam to samo... Hmmm idę się pobawić ;) edit: done ;-) Intalujesz ekg. Logujesz się. Pobierasz listę. Kopiujesz zawartość pliku "/home/Twoj_uzytkownik/.gg/userlist" do pliku /home/Twoj_uzytkownik/.ekg2/gg:numergg-userlist Odpalasz ekg2 i cieszysz się listą kontaktów. Odtworzyłem plik userlist za pomocą KWrite i plik jest pusty ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 1) Intalujesz ekg. 2) Logujesz się. 3) Pobierasz listę. 1) > sudo apt-get install ekg2) > set uin <numerek-gg> > set password <hasło> > save > connect3 > list -g > save wtedy w /home/Twoj_uzytkownik/.gg/userlist musi być zawartość.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaryGave Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 1) Intalujesz ekg. 2) Logujesz się. 3) Pobierasz listę. 1) > sudo apt-get install ekg2) > set uin <numerek-gg> > set password <hasło> > save > connect3 > list -g > save wtedy w /home/Twoj_uzytkownik/.gg/userlist musi być zawartość.... Dobra okej jest mam listę ale na liście każdy jest oznaczony na szaro i nie wiem kto jest dostępny a kto nie :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Nie mam pojęcia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...